Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי כאבים בפרק כף היד בגלל אימונים אפילו הפשוטים ביותר (מתח, שכיבות שמיכה וכו')

לאחר כמה ביקורי אורתופדים, רנטגנן ופיזוטרפיות הומלץ לי על סד שמיועד לפעילות ספורטיבית (לא של אוריאל שיש לי כבר).

האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה והאם קופ"ח (כללית) יכולה להשתתף בעלות?

תודה

פורסם

אני משתמש ברצועות של אגרוף מתחת לכפפות. הכאבים פחתו מאוד

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה והאם קופ"ח (כללית) יכולה להשתתף בעלות?

תודה

האורתופד יכול להמליץ והקופה תשתתף.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הסד אולי יפחית כאבים אך חשוב להבין ממה הכאבים האלו נובעים. סביר להניח שאתה משתמש בזוויות בעייתיות של פרק כף היד בזמן האימון. כאחד שיש לו דלקות חוזרות בפרק כף יד שמאל - תפחית עומס לשבוע שבועיים, תבדוק מהם התרגילים הבעייתיים ביותר ותנסה לתקן ולשפר את האחיזה/ מנח פרק כף יד.

פורסם

הפסקתי כל פעילות ספורטיבית כבר כמה חודשים, האורתופד טוען שיש לי גמישות יתר וצריך לחזק את השריר.

הוא המליץ על פעילות מתונה עם סד שמותאם לפעילות ספורטיבית (לא של אוריאל).

למשל אני עושה שכיבות שמיכה עם ידיים מאוגרפות כאשר כל היד מהמרפק ומטה (כולל פרק כף היד) ישר לחלוטין, על מנת שלא יווצר עומס.

כאשר התחלתי לעשות מתח בחדר כושר חיצוני שהעירייה שמה, אז חזרו הכאבים למרות שגם שם נמנעתי ליצור עומס על פרק כף היד.

פורסם
אתה יכול להעלות תמונה?

לא שכחתי, אתמול לא התאמנתי בסוף. אם אני לא מעלה עד מחר בצהריים, תשלח לי הודעה פרטית

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

נראה לי שלפני שאתה מחליט שכדאי לך להתאמן עם סד כלשהו - כדאי שתתייעץ עם פזיותרפיסט\ית בנוסף לייעוץ עם רופא.

לפעמים הם יודעים לתת פתרונות מאוד ממוקדים שהאורתופדים לא חושבים עליהם - כמו תרגילים מדוייקים לחיזוק שורש כף היד (את בעיות הברכיים שלי פתרו פיזיותרפיסטים ולא רופאים).

פורסם

אאווין! חזרת!

a4c91e64c53c2703036b15d4e9a13a0c.jpg

ככה זה נקרא על היד לפני הכפפה

Renault Clio RS EDC 200

פורסם
נראה לי שלפני שאתה מחליט שכדאי לך להתאמן עם סד כלשהו - כדאי שתתייעץ עם פזיותרפיסט\ית בנוסף לייעוץ עם רופא.

לפעמים הם יודעים לתת פתרונות מאוד ממוקדים שהאורתופדים לא חושבים עליהם - כמו תרגילים מדוייקים לחיזוק שורש כף היד (את בעיות הברכיים שלי פתרו פיזיותרפיסטים ולא רופאים).

כמו בכל תחום יש פיזיותרפיסט ויש פיזיותרפיסט...

לי עשתה פיזותרפיה קשישה אחת שנייה לפני שהיא יוצאת לפנסיה, רק עם מכשירים (חום/ זרם חשמל) כששאלתי אותה על כאבים, פתרונות, תרגילים, כאבי חדשים שהיו צצים לי בזמן הטיפול, היא לא הייתה יודעת לענות לי ואמרה לחזור לאורתופד שאולי ישלח אותך לניתוח:roll::shock:

די התייאשתי כבר מ"אורתופדים" ו"פיזותרפיסטים", לא עונים על שאלות, מפנים לאנשי מקצוע אחרים, מפנים לגוגל...

in flames, תודה על התמונה, מהיכן קונים את זה?

פורסם

הייתי מתאמן עם זה גם פעם.

עברתי לכפפות, עושה את העבודה, כשאני מתאמן בלי כפפות או תמיכה לכף היד אני מרגיש את הדלקת באזור החיבור של הבוהן עם היד

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לא היה לי יותר מידי זמן לפורום

אני קניתי ב50 שקלים ספורט וורטהיימר

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...