Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי נזילות ונאמר ל שכנראה זה בגלל שצריך להחליף את מחזיר השמן בין המנוע לגיר.

המכונית מודל 1993, ואני רוצה לעשות את זה לבד.

האם מישהו יוכל לעזור ולתת לי עצות והנחיות? למשל, מה השלבים? איזה כלים אני צריך?

ממה להזהר? על מה להקפיד? וכו'

תודה

פורסם

מהלך כזה דורש פירוק גיר. זו לא פעולת DIY פשוטה ויהיה קשה מאוד (ואולי גם בלתי אפשרי) לביצוע בתנאים ביתיים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מהלך כזה דורש פירוק גיר. זו לא פעולת DIY פשוטה ויהיה קשה מאוד (ואולי גם בלתי אפשרי) לביצוע בתנאים ביתיים.

הנ"ל נכון למתחילים, הקטגוריה של פות"ש. לא למתקדמים...

פורסם
הנ"ל נכון למתחילים, הקטגוריה של פות"ש. לא למתקדמים...

יש לך ליפט בבית וג'ק גירים?

אם לא קשה עד בלתי אפשרי ברכב הזה לבצע את הפעולה הזו.

גם עם ליפט וג'ק זה לוקח כמה שעות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

עבודה שכזו ביצעתי כבר מיספר פעמים בבית עם זוג בוקים וגקים עגלה 2 טון לתמיכה בהורדת הגיר ובהחזרתו. עבודה מורכבת ולא פשוטה במיוחד שמצריכה עוד זוג ידיים נוספות. מיותר לציין שאם לא ביצעת דבר שכזה מעולם או לפחות לא נכחת בתיקון מסוג זה פשוט תיגש למישהו מקצועי שיבצע זאת. אם תרצה הפנייה למקומות שיבצעו זאת ציין מהיכן אתה..

• תוכן חדש...