Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

סובארו B4 2.0, שמן דיפרנציאל קדמי (1.2L) ואחורי (0.8L)

בספר הרכב ובאוטודאטה כתוב 75W90, אבל אני יודע שבמוסכים של סובארו שמים 80W90.

כמובן שאני עושה את ההחלפה לבד,

האם אפשר להשתמש ב80W90 או שחייב 75W90? האם נרגיש הבדל בכלל?

אני שואל את זה כי שמן 75W90 טוב עולה בסביבות ה70-80 ש"ח לליטר ולעומת זאת שמן 80W90 טוב עולה בסביבות ה20 ש"ח לליטר, ואם במוסך של סובארו שמים 80W90 אז..

שלומי

פורסם

לא הייתי מייחס חשיבות יתר לצמיגות אלא דווקא לתקן הנדרש על ידי סובארו. אם רשום GL-4 שים GL-4 בלבד, לא אחד כזה מתקן GL-5 או GL-4/5.

כמובן שכמו בשמן מנוע גם כאן העדיפות היא לנוזל סינטטי מלא או פשוט לרכוש את המקורי, ההימור הכי טוב.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הגיוני, GL-5 הוא נוזל שעמיד יותר למאמצים ונפוץ בדיפרנציאלים.

לא, לא יהיה הבדל גדול (אם בכלל) בין שמן גיר 80W90 ל 75W90.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...