Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

החליפו ליונדאי גטס 2006 שלי ראש מנוע. במוסך אמרו שיש תקתוק קל באחד השסתומים אבל הרבה פעמים זה מסתדר מעצמו.

האם כדאי לטפל בזה עכשיו עוד לפני שהרכב יוצא מהמוסך או לחכות ולראות אם זה מסתדר? לטענתם הרכב מניע נוסע וסוחב כמו שצריך. רק אוכל קצת יותר מידי שמן.

תודה רבה

פורסם

למה שיאכל שמן? האם נעשה שיפוץ ראש מנוע מלא כולל החלפת גומיות שסתומים וחריטה ויישור של הראש? או שהוחלף רק אטם והולבש הראש כמו שהוא? ומה זה תיקתוק מאחד השסתומים? האם הבעיה בשסתום עצמו או מהמרימים ההידראוליים? כדאי שתשאל את כל השאלות האלה את המוסך שלא תצטער על מה ששילמת!

פורסם

אם זה מהמרימים והוא מצליח לזהות איזה מרים תפוס אז להחליף אותו לא בעיה. מרים שכזה עולה 40 שח. בכל אופן אפשר גם לחיות עם זה ללא שום בעיה..

ומשוע המנוע צורך שמן? איפה הבעיה עכשיו לאחר שיפוץ הראש? ואיך המוסך הספיק לבדוק צריכת שמן? או שזו רק ההערכה שלו...

פורסם

לטענתו הכל בסדר חוץ מהמרים שקצת מוצף בשמן.

ומעבר לזה הוא אמר שיכול להיות לאחר התיקון של הראש מנוע המנוע יאכל יותר מידי שמן אבל לא בצורה דרמטית.

פורסם

מרים מוצף בשמן?! מרים צריך להיות בשמן...ואם לא יהיה בשמן הוא יתחיל לדפוק ולהיתפס. ייתכן ולא הבנת אותו נכון והוא מיתכוון שאחד הפלאגים מוצף בשמן? תבדוק איתו שוב למען הסר ספק ותעדכן.

פורסם

הוא אומר שזה במרימים אבל זה הולך ונעלם.

יכול להיות שיש איזשהי בעיה בחלק הזה שנעלמת מעצמה?

פורסם

האם יכול להיות שמרימים נפגעו בגלל התחממות של המנוע?

במוסך אמרו לי שאם אני מעוניין להחליף (הם ממליצים לחכות קצת. בכל מקרה הם לא יגבו כסף על העבודה) זה יעלה 75 שח למרים ללא מעמ. ויש 16 מרימים כך שזאת עלות גדולה מאוד.

האם כדאי להחליף?

ולא פחות חשוב האם יכלו לדעת שהמרימים בעייתיים לפני שהניעו אותו עם הראש מנוע החדש? ז"א האם עבדו עלי.

תודה רבה

פורסם

מרימים לא נידפקים סתם. אם הם לא דפקו לפני שהכנסת לטיפול בראש המנוע אין סיבה שיידפקו מייד עם תיקון הראש. מאוד קשה כך לעזור לך בלי לבדוק פיזית.

פורסם

תודה רבה.

עזרתם לי מאוד גם ללא בדיקה פיזית.

אני כרגע מתלבט אם לתקן או לא. כבר הוצאנו הרבה כסף על תיקונים והרכב לא שווה הרבה. אבל זאת החלטה שרק אני יכול לקחת.

תודה רבה.

פורסם

כן. ונסעתי בו ומלבד הרעש של המרימים ולפעמים רעידות בעמידה (שבמוסך אמרו לי שזה יסתדר) הוא נוסע בסדר גמור. מאיץ טוב.

פורסם

לא רוצה סתם לנחש כדי לא להטעות בלי שאני בודק פיזית בעצמי. יש פה כמה אלמנטים לא הכי הגיוניים כמו הדפיקות והרעידות שאם תיקון הראש נעשה כמו שצריך והבעיות הללו לא היו לפני אז אין סיבה שיהיו עכשיו. ואם הרעידות לא יעברו? ייכנס אלמנט נוסף לתמונה? בקיצור..אם אתה מאיזור חדרה אין לי בעיה לבדוק את התיקון שנעשה לך ולחוות דעתי בעניין.

• תוכן חדש...