Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי סיאט לאון 1.8 2013

המנורת בלם אחורי גבוה, שמעל הדלת

לא עובדת יש לי נורת אזהרה שנדלקה בתוך הרכב (לא הבנתי איזה מנורה זה עד שבטסט אמרו לי שזאת המנורה הזאת)

מאחר וזה מנורת לד אמרו לי רק במוסך יהיו כאלה לא בחנות של המכון טסטים.

האם זה באחריות (הרכב אצלי חדש פחות מ 24 חודשים)?

איך זה ייתכן שנשרפה כולכך מהר? זה מנורת לד אמור להחזיק שנים לא?

מה העלות החלפה של כזה דבר?

איפה הכי טוב להחליף?

במוסך מורשה? יש אופציות זולות יותר?

תודה

פורסם

אין אחריות על מנורות ותאורת לדים.

תצטרך להחליף את כול תאורת הלדים כיחידה אחת והמחיר עשוי לנוע בין 400-600 שקלים לחלק מקורי.

איזה כייף לי :)

פורסם
אין אחריות על מנורות ותאורת לדים.

תצטרך להחליף את כול תאורת הלדים כיחידה אחת והמחיר עשוי לנוע בין 400-600 שקלים לחלק מקורי.

קודם כל תודה על התשובה והמידע

ואוו ...מה זה העלות הזאת לפס מנורות לד???

איך אפשר להוזיל את זה? כולה אור לברקס שאני צריך בשביל שיעבירו אותי טסט

, מקורי לא מקורי. לא ממש משנה כאן כל עוד יעבוד.

מוזר שנשרף ברכב חדש עם פחות מ 20 אלף ק"מ, לא?....היה לי סיאט לאון לפני זה 10 שנים והאור הזה לא נשרף אף פעם גם אחרי 100 אלף ק"מ.

יכול להיוך שזה רק איזה מגע שאולי השתחרר שם?

פורסם

תפרק את פס הלדים ותבדוק שהקונקטור מחובר היטב ומגיע מתח למגעים של הקונקטור לפני שאתה רץ להחליף את פס הלדים.

אני מציע שתבדוק לעומק את הנושא של אחריות ולמה אחרי 20K פס הלדים חדל לעבוד מול מוסכי צ'מפיון.

פורסם
תפרק את פס הלדים ותבדוק שהקונקטור מחובר היטב ומגיע מתח למגעים של הקונקטור לפני שאתה רץ להחליף את פס הלדים.

אני מציע שתבדוק לעומק את הנושא של אחריות ולמה אחרי 20K פס הלדים חדל לעבוד מול מוסכי צ'מפיון.

תודה שוב

אתמול בדקתי וראיתי שאכן זה לא שלגמרי לא עובד,

זה פשוט אור חלש מעומעם ומהבהב (מה שלי ניראה באמת יותר בעיה אולי של חיבורים ומתח).

רציתי לפרק את הפס אבל לא הייתי בטוח איך עובדים שם התופסנים ואני לא רוצה לשבור כלום.

יש שם איזה שני גומיות עגולות על החלק הפנימי של הדלת שמורידים ואז יש גישה של מברג לתוך של הדלת איפה שמחוברת המנורה. וממה שאני מצליח לראות בזווית יש שם איזה שני תופסני מתכת ניראה לי.

איך מפרקים אותה החוצה, מה הטריק שם?

לא רוצה לעשות נזק ולשבור משהו בטעות.

פורסם

מעניין אם זה סדרתי.

אצלי בלאון הפנס הזה זייף קצת ורק חלק מהלדים עבדו, חלק הבהבו וחלק לא עבדו בכלל. לא טיפלתי בזה עד שנדלקה ההתראה על מנורה שרופה וראיתי שהאור ברקס העליון לא עובד.

במוסך ניסו לנקות את המגעים ולשחק בו קצת אבל ללא הצלחה, הוזמן פנס מקורי ב-360 ש"ח והורכב ביום שאחרי.

אפשר לחפש מפירוק אבל לי לא הייתה סבלנות וזמן לטפל בזה והעדפתי לקבל פנס חדש ביום שאחרי כי הייתי לפני נסיעה ארוכה.

פורסם
תודה שוב

אתמול בדקתי וראיתי שאכן זה לא שלגמרי לא עובד,

זה פשוט אור חלש מעומעם ומהבהב (מה שלי ניראה באמת יותר בעיה אולי של חיבורים ומתח).

רציתי לפרק את הפס אבל לא הייתי בטוח איך עובדים שם התופסנים ואני לא רוצה לשבור כלום.

יש שם איזה שני גומיות עגולות על החלק הפנימי של הדלת שמורידים ואז יש גישה של מברג לתוך של הדלת איפה שמחוברת המנורה. וממה שאני מצליח לראות בזווית יש שם איזה שני תופסני מתכת ניראה לי.

איך מפרקים אותה החוצה, מה הטריק שם?

לא רוצה לעשות נזק ולשבור משהו בטעות.

למיטב זיכרוני הפירוק של התאורה נעשית מבחוץ בעזרת כלי דומה לשפכטל עשוי מפלסטיק. צריך ללחוץ על התופסנים הנמצאים מסביב לתאורה.

אני מציע לך לא לעשות זאת לבד מכיוון שרוב הסיכויים שבפעם הראשונה תגרום יותר נזק מתועלת לתאורה או לצבע הרכב.

• תוכן חדש...