Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיטו / לאון / רכב מהנה עד 55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה הבדלים בין מיטו 155 ל120 מבחינת כיול ואיבזור?

אם אין הבדלים מהותיים, למה לא לרכוש את ה120 (שבטח פחות נדירה ויקרה) ובעזרת צ'יפ\תוכנה\קופסא להקפיץ אותה לאיזור ה150?

לגבי המנוע אני לא בטוח, לגבי הגיר הוא כן שונה (5 הילוכים מול 6)

לגבי איבזור אין יותר מדי הבדל- יציאה כפולה של האגזוזים, וחבילת ספורט שאותה אפשר לקבל בכל הדגמים.

הסיבה היא שרכב שמגיע חזק סטוק יפגין יותר אמינות מרכב שמגיע חלש ושופר.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

Just want to share my 2 cents

אני נוהג כבר כחצי שנה על פיאט פונטו מולטיאייר ספורט 2011 - והרכב הזה לדעתי בהחלט עונה על הדרישות של פותח השרשור מבחינת התקציב ורמת ההנאה מהנהיגה. בנוסף, רמת האבזור שלו יחסית גבוה, פלוס קטן לטעמי.

החיסרון היחיד של הרכב הזה שקשה למצוא אקסמפלרים במצב טוב. את שלי אישית מצאתי באוטו-דיל. הדבר היחיד שקצת חסר הוא ההילוך ה-6, אבל מצד שני, הרעש של המנוע בטורים גבוהים בהחלט יכול לפצות על זה :)

עכשיו בדיוק אני מסתכל על אקסמפלר במצב מצויין ככל הנראה מתל אביב.

היום: Fiat Bravo Tjet

בעבר: Ford Focus Mk3 2.0 Titanium, BMW Z4 E85 3.0, BMW 118i F20
בעבר הרחוק: האיטלקיה האדומה - Fiat Punto Evo MultiAir Turbo 135 HP

פורסם (נערך)
לגבי המנוע אני לא בטוח, לגבי הגיר הוא כן שונה (5 הילוכים מול 6)

לגבי איבזור אין יותר מדי הבדל- יציאה כפולה של האגזוזים, וחבילת ספורט שאותה אפשר לקבל בכל הדגמים.

הסיבה היא שרכב שמגיע חזק סטוק יפגין יותר אמינות מרכב שמגיע חלש ושופר.

בשניהם מדובר באותו מנוע (1.4 TJET)

ההבדל הוא שב120 יש טורבו שונה, IHI VL37

ב155 IHI VL36 ומדברים גם על קאמפשפט טיפה שונה אאל"ט אבל הבדל זניח, הרכבה של הVL36 ועדכון תוכנה תתן תוצאה זהה מבחינת מנוע כמו של ה155(שזה התכנון למיס בראבו היקרה שלי :twisted:), אבל אין ספק שהילוך נוסף עשוי להיות דיל ברייקר בנושא, מבחינתי לפחות

עריכה אחרונה על ידי sjerby

עברתי לסקייטבורד

פורסם

תודה לכולם על השיתוף והעצות ננעלתי על אלפא 155 נותר רק למצוא כלה שמורה הרבה סבלנות ורצון ואעדכן לאחר רכישה!

I20 Supereme 127HP

• תוכן חדש...