Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 80prs

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יוצא לי לשאול הרבה שאלות כי המענה ממש טוב, אם אני מחובר אקטיבי אני יכול לחבר רמקולים אחוריים ליציאה קל הhu עצמו?

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

לא, היציאה הזו היא יציאת המיד או הטוייטר, ועדיף לך לכבות את המגבר הפנימי של המכשיר בשביל לנטרל אותם לגמרי.

דבר שני, המטרה בלעבוד אקטיבי זה זה לקבל יותר שליטה על האלמנטים (שליטה נפרדת) וזה בשביל שתוכל לייצר "במה קדמית" - ברגע שהצלחת עם זה אז אין צורך בעוד אלמנטים- ואם אתה שוקל אלמנטים אחוריים אז ההמלצה הכי טובה שתקבל היא לבצע כיוון של המערכת (בעיקר פאזות ו TA).

במערכת אקטיבית מאוזנת אין שום צורך בהוספת רמקולים אחורים.

SCANSPEAK

פורסם

אני אישית לא חושב שיש הצדקה כלל לרמקולים אחוריים בסטאפ של סטריאו.

תוציא את המיטב מהבמה הקדמית שלך, אני יכול להבטיח לך שלא תצטרך שום "השלמה" מאחורה.

פורסם

אז לפי מה שאתם אומרים הכיוונים שלי על הפנים

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

רמלה, מישהו רוצה לעזור לי ? :) (אין לי בעיה לשלם)

פורסם

מישהו ?

• תוכן חדש...