Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

1987 Ford Sierra 2.0iS

גרשון המשפר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הרכב המדובר הוא (כמו בכותרת) פורד סיירה, משנת 1987, מרכב 3 דלתות (קופה ?). מנוע 2 ליטר

על הבגאג' רשום "2.0i S". תיבה ידנית 4 הילוכים.

קארפוליו העלה את זה:

http://www.carfolio.com/specifications/models/id/?id=32230

האם יש בעלי ניסיון ו\או מידע על הדגם הנ"ל שיוכלו לייעץ לי מה חשוב לבדוק, ממה להזהר וכו' ?

מצורפת תמונה להמחשה, אין את הכנף הגדולה מאחורה, וכמובן שהסיירה המדוברת אינה קוזי, אבל זה המרכב המדובר...

fordsierra.jpg

תודה מראש !

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

תודה דרור על התגובה. מה שכתבת מעט שונה מהנתונים בקארפוליו...

בכל אופן, חשוב לי לקבל עצות מבעלי סיירות בעבר ובהווה, מחלות אופייניות ודברים שחשוב לבדוק...

תודה מראש !

פורסם

אי יודע על אחת כזאת למכירה אבל היא אוט'. אם היא הייתה גיר רגיל הייתי לוקח אותה.

יש פוטציאל שיפורים גדול.... יאשה תן תגובה.

haters will hate

פורסם
1650KG

נתון המומנט שונה מהמצויין בקארפוליו, אבל נתון המשקל...1650 ?! לא הגיוני שכ"כ הרבה !!

מהיכן לקחת את הנתונים הללו ?

הנה מקארפוליו:

Kerb weight: 1105 kg 2436 lb

מישהו יכול לאמת את אחד הנתונים ?

נ.ב

הגיוני שהמכונית מרגישה מאוד כבדה מאחר והגיר הוא בעל יחסי העברה...תמוהים בוא נאמר (ארוכים !)

מעניין אם אפשר להתאים שם איזה גיר עם יחסים נורמליים...

פורסם

הנתון הרשמי הוא 1115 ק"ג!

1650 ק"ג כנראה משקל מירבי מורשה!

גורג

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

.There were 2 versions- one with and one without catalysator

Power figures vary naturally between the versions.

I gave the daat for the catalysator-less version.

- As for the weight

pls accept my appologize, my mistake:

I quoted the max. load figure, "empty" scale stands on 1,060kg.

data is from the yearly "automobile review" catalog of 1987

(a swiss publication that follows the yearly international automibile show).

פורסם

Gershon, I know what you're looking for and think the best car for you to get it in will be an E30 BMW with the biggest motor you can find, probably a 325i, or if you want to tinker with it, a smaller motor and put a turbo on it... better chassis and suspension to begin with

.Moti

פורסם

לא להתייחס להודעה האחרונה שלי, היא באה באיחור :oops:

תראה מוטי, בעבר חשקתי בב.מ.וו הזאת (טוב אני עדיין אוהב אותה !) אבל מניסיון של חבר, המכונית צוברת בלאי גבוה בכל מיני חלקים (חלקים במערכת ההיגוי, ואת הרשימה שלו אני ממש לא זוכר...), מה שהופך אותה לקשה לאחזקה (שלא לדבר על הדלק - מנוע 2.5, עם מחירי הבנזין של ישראל :x ). הפורד לעומתה היא...פורד ! זמינות חלפים מצויינת, שפע של בעלי מקצוע שיודעים לטפל (כולל חבר מכונאי שעובד איתי והיה בעבר בעלים של סיירה XR4i).

פרט לכל זה, אם אני מחליט ללכת על הבימר, אני צריך להתחיל לחפש אחת...וכל החיפושים האלה מתישים ומיאשים אותי מאוד מהר. על הסיירה הזאת שמתי עיין כבר מזמן, ועכשיו גם דיברתי עם הבעלים ואם היא בסדר היא תהיה שלי בימים הקרובים, ושלום על ישראל.

תאמין לי שעל הב.מ.וו חשבתי כבר ממזמן. גם תורה יגיע ביום מן הימים...ויפה שעה אחת קודם :-)

• תוכן חדש...