Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חנויות מחשבים באילת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה משנה, אני אספר 3 מקרים שעולים לי עכשיו בראש, לא בהכרח על ניידים אבל עדיין:

1. מצב של -D.O.A - רכשת מחשב נייד חדש לדוגמא. הגעת הביתה - תקלה משביתה. או מספר פיקסלים שרופים במסך - משהו תקול באופן רציני מהרגע הראשון.

ישנן חנויות שיפנו אותך ליבואן - מכרתי לך - חפש את החברים שלך. עכשיו צור קשר עם היבואן - תקבע עם טכנאי או תבזבז זמן לנסוע למעבדה שלא נמצאת בעיר שלך. תשאיר את המחשב לפרק זמן לא ידוע ותקבל מחשב מתוקן במקום מחשב חדש.

יש חנויות שיחליפו לך באחר חדש במקום.

2. מקרה אחר - חבר רכש כרטיס מסך יקר מרשת מסויימת. התקלקל אחרי 3 חודשים. לקח את הכרטיס, לקח את הקבלה - הלך - אמרו לו - מצטערים- אין אחריות. הסיריאל לא תואם.

עכשיו מי בודק מספר סיריאלי בין הקבלהל מוצר? אף אחד. זה כנראה סוג של עוקץ ידוע - כי ראיתי עוד שרשור כזה שנפתח בפורום מחשבים מסויים.

3. רכשת - פתחת - התחרטת - לי קרה מקרה באייבורי מחשבים שקניית ספק כוח, כי חשבתי ששלי תקול. פתחתי את הספק מאריזתו המקורית והאטומה, התקנתי אותו לדקה והבנתי שהבעיה לא בספק. באסה. הרמתי טלפון לשירות לקוחות, ואישרו לי להחזיר את המוצר, למרות מה שהיה. כל רשת הייתה מסכימה?!

עכשיו תוך כדי כתיבה עולות לי עוד דוגמאות.. אבל מקווה שהנק' הובנה.

פורסם

אני אשמח לדעת איזה חנות מחליפה לך מחשב נייד במידה וקנית אותו והיה דפקט כלשהו?

פה זה לא אמריקה. כולם חארות ויפנו אותך ליבואן מידית והוא יטרטר לך את החיים.

פורסם

זה גם כן הזוי, שאתה קונה מוצר חדש והוא מגיע פגום ומתקנים לך אותו. שילמת על מוצר חדש. אם היית רוצה לקנות מוצר חדש אחרי תיקון היית קונה מחשבים מחודש/עודפים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הנסיון שלי עם KSP גם כן מוצלח, אם כי אני חושב שב-DNA שלהם יש נטיה לעבוד יותר עם טכנאי מחשב מאשר עם הקהל הרחב, דהיינו- אנשים שכבר יודעים מה הם רוצים כאשר הם נכנסים לחנות (לוח ספציפי, דיסקים קשיחים וכד').

כתבתי DNA כי אני מאלו שזוכרים את KSP בתחילת דרכם, לפני יותר מ-15 שנים. הם פעלו מדירה שכורה בכרמל- החנות היחידה, ופנו אך ורק לטכנאים/מבינים. הקונספט היה דומה; מי שהגיע לשם כבר ידע מה הוא רוצה ברמת החלקים, היו שלושה שולחנות של מוכרנים, שם הזמנת את הציוד ושילמת (ב"כסף שטרות" בלבד! מי שרצה אשראי, נאלץ להוסיף 5% על מחיר הקנייה), ואז אחר כבוד היית נשלח לחלון קבלת הציוד. אפילו שקיות משלהם לא היו. אם במקרה מישהו מהם טרח להביא שקיות מאיזה סופר, הרווחת. אם לא? זבש"ך.

בצד ישב אחד המייסדים, זאב רחב המידות וספר את הכסף במבט נזעף (זה לא היה אישי, תמיד היה לו מבט נזעף 8). הוא לא אהב כשנפלו לחנות אנשים "מהרחוב" שלא ידעו מה הם צריכים\רוצים וביזבזו למוכרנים שלו את הזמן). כמקום נותן שרות, זה נשמע נורא, אבל האמת היא שהם ענו על צרכים של הרבה אנשי מחשבים- לראשונה קיבלת חלקים במחיר זול, בלי תיווך של חנויות כמו באג ובלי קשקושים של מוכרנים. שלם וקח. לי זה התאים כי אז גרתי בחדרה ונסיעה לכרמל לא הייתה ביג דיל.

וכנראה שהרעיון הזה עבד כי תראו אותם היום (דווקא עבור אנשי מקצוע זה פחות טוב כי עכשיו צריך להתערבב עם הקהל הרחב, אבל לאלו יש פתרונות אחרים).

פורסם

ממליץ לקפוץ לבאג

עכשיו יש להם מבצע ללא מע"מ

ככה שבאילת תהנה כפול מהמבצע הזה

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)

גם במבצע ללא מע"מ באג יוצאים יותר יקרים מKSP או אייברוי. חוץ מזה באג גרועים בשירות לאחר קניה (חיפוש בגוגל יניב הרבה תוצאות)

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22716

http://ksp.co.il/?uin=27156

* לבחור סניף אילת

אני קונה בד"כ מאילת מוצרים שאני יודע שאם ישנה איזה תקלה אני לא אצטרך לפנות אל החנות.

לצורך העניין סמארטפון עם יבואן רשמי. אם יום למחורת הקניה מתלגה בו בעיה אני בספק שKSP יתנו לי שירות ויפנו אותו אל היבואן / נותן האחריות.

אם קונים אצלם חלקים והאחריות עוברת דרכם זהו מקרה אחר.

נט מחשוב זולים יותר מKSP באילת.

עריכה אחרונה על ידי R'n'B
פורסם

יש לי ניסיון של כמעט 10 שנים עם KSP. הנסיון הוא טוב מאוד, כל דבר שקניתי החל ממחשבים שלמים ועד חומרה או ציוד היקפי, תמיד היה עם מי לדבר כשיש תקלה ואף פעם לא ניסו לנפנף.

מה שכן, בזמן האחרון התייאשתי מהסניף בחיפה שתמיד מלא באנשים והמוכרנים נותנים לקונים הרגשה של "תקנו ותלכו מפה". עברתי לסניף בנשר, קטן ומשפחתי עם אנשים טובים.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אני לא מבין איך הדיון הפך לדיון על KSP :)

אבל אם כבר מדברים עליהם אז גם לי אין משהו רע להגיד עליהם. סה"כ שהייתי צריך שירות קיבלתי אותו, כך גם חברים שלי שבאו לממש אחריות על מוצרים שנקנו מהם.

• תוכן חדש...