Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני בגולן מאז שהגיחו לשוק והכל עבד פנטסטי.

לאחרונה (חודש אחרון) האינטרנט שלי נהפך לאיטי ומגיב הרבה פחות טוב. נניח חיפוש בגוגל דורש כמה לחיצות לפעמים (כדי לרענן את הדף שלא עלה בכלל) ובכלל כניסה לקישורים דורשת לעיתים קרובות מאוד (רוב הפעמים) כמה לחיצות על אותו קישור.

חששתי שמדובר במכשיר שלי, אז העברתי את הסים לטלפון אחר וזה בדיוק אותו דבר שם.

הגדרתי את הAPN בדיוק כמו שצריך לפי ההוראות שלהם.

התקשרתי לשירות שלהם וכרגיל "הכל בסדר אצלם", אין באמת מענה טוב לעניין.

מכיוון שמהרגע שנוצר חיבור, האינטרנט עובד מהר (קבצים יורדים במהירות) אז לדעתי נראה כאילו מדובר בבעיית DNS - אולי הם שינו הגדרות DNS מסוימות.

שמתי לב, שהבעיות האלו התחילו לפני כחודש, פלוס מינוס מאותו יום שבו לראשונה שיתפתי WIFI מהטלפון עם הלפטופ שלי (לא הורדתי כלום, גלשתי באתרים רגילים).

ההשערה שלי, הם שינו הגדרות DNS ודפקו משהו או לחילופין יש להם אלגוריתם שמזהה שיתוף אינטרנט ומיד מגביל את המשתף.

חוויתם בעיה כזו?

פורסם

גם אני בגולן ושמתי לב בזמן האחרון לאינטרנט איטי בצורה חריגה לעומת שימוש בוויפי.

לאחרונה שיתפתי וויפי לפני שבועיים בערך, אך לדעתי האיטיות התחילה עוד קודם. לפני הפעם ההיא לא שיתפתי וויפי במשך זמן ארוך מאוד שאני לא יודע להצביע עליו במדויק.

בנוסף הסוללה שלי לאחרונה נגמרת מהר מאוד בצורה חריגה (8-9 שעות ממאה לאפס) ואני חושד שיש קשר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

לי יש את אותו ההסבר אבל בבנצ'מארקים - כשרק קיבלתי את הMOTO G 2015 התלהבתי מLTE ובדקתי מהירות בכל הזדמנות, רוב הבדיקות היו סביב 20mbps יורד ו-8mbps עולה, פחות או יותר.

כיום באותם אזורים אני מוציא 5~6 ביורד, אין שינוי בעולה.

מעט מוזר.

בשירות יגידו לכם שהכול בסדר כי באמת בממשק ניהול הלקוחות אין שום אזכור לQOS כזה או אחר, רשום רק מה הLIMIT שאחריו יש הורדת מהירות (6G/10G/20G)

ייתכן שהבעיה עמוקה יותר, כלומר בתשתית או סלקום שעושים תעדוף נמוך ללקוחות גולן.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כנ״ל. חשבתי שזה בגלל שחבילת הגלישה שלי נגמרה (למרות שזה לא היה סביר), אבל גם ברגע שהחבילה התחדשה עדיין חוויתי את האיטיות שאתם מדברים עליה. כמו ששבלול ציין, ההורדות יורדות מהר מאוד אבל הגלישה לפעמים בלתי נסבלת, ואני לא שתיפתי wifi.

פורסם
גם אני בגולן ושמתי לב בזמן האחרון לאינטרנט איטי בצורה חריגה לעומת שימוש בוויפי.

לאחרונה שיתפתי וויפי לפני שבועיים בערך, אך לדעתי האיטיות התחילה עוד קודם. לפני הפעם ההיא לא שיתפתי וויפי במשך זמן ארוך מאוד שאני לא יודע להצביע עליו במדויק.

בנוסף הסוללה שלי לאחרונה נגמרת מהר מאוד בצורה חריגה (8-9 שעות ממאה לאפס) ואני חושד שיש קשר.

שלי נגמרת גם מהר מאוד. באייפון 5s לקח לה בערך 5 שעות ובאייפון 6 הבטרייה מתרוקנת תוך 12 שעות. כמובן שגולן מכחישים ואף פה בפורום טענו שאין קשר. מצד שני הטלפון החזיק הרבה יותר כשהייתי עם סים של 012.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

מסוללה שמחזיקה לי בקלי קלות יום שלם בגולן טלקום, בשבוע-שבועיים האחרונים אני מגיע ל2 בצהריים עם 20%.

מאינטרנט שעובד ממש טוב בגולן - האינטרנט זוחל.

התמיכה שלהם "לא יודעת על שינוי".

בכתבה בדה-מרקר כתבו שהם הורידו את כל האנטנות שלהם ועברו לסלקום.

בקיצור, הם הרגו לעצמם את האיכות. אני מחפש רשת אחרת עם שיחות בלתי מוגבלות (או זולות ממש בצורה קבועה) לחו"ל כמו גולן.

פורסם

גולן התדרדרו באיכות, בשירות ובשקיפות בצורה מחפירה, העברתי משם את הקווים שלי לפני כמה חודשים אחרי שהייתי איתם מהיום שהם עלו לאוויר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...