Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט צילומי לגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי מאיתנו לא אוהב לגו?

לאחרונה נחשפתי בFlickr, בתמונות של לגו, אבל לא סתם תמונות, אלא תמונות שגורמות לנו לחייך.

אז אמרתי לעצמי למה לא?, תינוקת יש בדרך (תירוץ טוב לקניית לגו) וצריך רעיון לעיצוב החדר.

אז נכנסתי לכל מני אתרים ופשוט הזמנתי כמויות של דמויות לגו.

לבנתיים הנה חלק קטן ממה שעשיתי.

DSCF2361.jpg

DSCF2368.jpg

IMG_3386-2.jpg

IMG_3402-2.jpg

IMG_3420-2.jpg

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהבתי!! בארץ המחיר של הלגו פסיכי לגמרי, ראיתי בסופר פארם קופסא של לגו באטמן, הקופסאות המרובעות הקטנות האלו, מה המחיר? 110 ש"ח. הייתי ברוסיה לפני כמה חודשים, לגו טכני של משאית ירוקה גדולה 420 שקל, בארץ הכי זול שראיתי היה 950.

פורסם

אדיר!

בעיקר אהבתי את התמונות של מארג' ושל הבחור מכוון את השופל.

סקרן לראות אותן לפני מיניאטוריזציה.

איך בכלל עושים את זה?

עם איזו עדשה צילמת אותן?

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם (נערך)

תודה, בקרוב יהיו עוד דמויות, חלק צולמו עם הקנון 5D ועדשה 100 ממ 2.8 L

והשאר צולמו עם הפוג'י ועדשת 16 ממ 1.4.

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
פורסם

הן לא מחייכות יותר, כי המחיר שלהן פסיכי

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תמונות שמעלות חיוך :)

המחיר בארץ פסיכי וגם בחו"ל לא זול,

אבל אם מבצעים חישוב לאורך זמן, שזה משהו שאף אחד לא עושה,

זהו בעצם המשחק הכי זול שיש.

האחיינים שלי משחקים בלגו שבו אני שיחקתי בזמנו, לפני 30 שנה.

הלגו הזה יחזיק עוד 30 שנה בלי למצמץ. יש שם צירים וגלגלים והכול עובד.

זה פסיכי! ההורים פה מכירים היטב את הצעצועים החד פעמיים הנפוצים בימינו. אין מה להשוות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

אולי שווה לעשות יבוא מקביל, המחיר אצלנו בדיוק חצי מהארץ (כל פעם שאני מגיע אני מביא מזוודה מלאה בלגו לאחיינים שלי) 8)

אני ואישתי הסכמנו פה אחד, אצלנו בבית יהיה לגו וצעצועים מעץ בשביל הילדה, כל השאר כמה שפחות.

לגו זה תמיד כיף, גם כשאתה מבוגר, זה משהו שקשה להסביר, אני עוד זוכר שאני ואחי תמיד הינו יושבים ביחד וכל אחד היה בונה משהו אחר בלגו, ואחרי זה משחקים עם זה.

עריכה אחרונה על ידי renaultfreek
פורסם

הלגו שלי - נרכש בין השנים 1961-1966 - עדיין שמיש, אם כי מתחיל להיות פריך. הבנים שלי שיחקו גם במכאנו שלי, ובאיזה מקום יש אפילו כמה דגמי מכוניות matcbox שאמורים להיות במצב חדש. הבעיה היא שאני לא יודע היכן אמא שלי מאחסנת אותם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...