Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פרוייקט צילומי לגו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3414 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצעצוע האולטימטיבי, יופי של תמונות !

גם אני כבר חצי שנה שוקל לקנות את אחד הStar Destroyers הבינוניים האלה לשים בסלון. עבר יותר מידי זמן מאז שהרכבתי משהו בלגו.

!AWDSOME

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מגניב לגמרי!

אני עדיין חושב שהכי אדיר זה לתכנן דגם משלך עם כלי התכנון של לגו עצמם ואחרים. עם זאת, בפעם היחידה שניסתי לתכנן ככה דגם של אלפא ג'ולייה, נכשלתי חתיכת כישלון :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)

אגב, אני משער שזה לא רק אני ככה, אבל בהתחלה אכן הייתי מרכיב כמו שהיה כתוב בהוראות, ולאחר מספר ימים מפרק, ומתחיל להרכיב לבד דברים אחרים (החל ממבנים, אוניות וכו' בהשפעת סרטים למיניהם ועד ללונה פארק[!!!]). בזמנו לא היו סמארטפונים אז אין תיעוד.

אגב, כשיוצא לי לבקר בחנויות צעצועים למיניהם בארץ, אני לא רואה את הסגנון שהיה פעם (שודדי ים ואנשי מלכות, אבירים וכו'). בחול זה עדיין קיים?

עריכה אחרונה על ידי שומאכר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אחלה תמונות ויופי של רעיון!

אני עשיתי כמה הזמנות מ iwoot בדכ יש להם קופונים והמחיר יוצא מאוד משתלם, בטח יחסית לארץ.

פורסם

אני שם לב שהדמויות האחרונות הן של פועלת, זה חדש עבורי :)

בלינק של החיפושית ראיתי מחיר של 1250$, שזה לא זול ותכל'ס

יכול להשיג לך חיפושית אמיתית, נוסעת.

אגב תינוק\ת זה לא תירוץ טוב ללגו - גם מחשש בליעה ובעיקר

מחשש שתדרוך על זה בדרך אליה בלילה.

The first one to get angry loses

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי יותר טוב. אמנם לא סט רשמי, אבל מישהו בנה את אפולו 11 "הכל כלול":

17099809725_e361e748c6_c.jpg

כפי שאתם רואים, כל העסק מתפרק לכל השלבים של סאטורן 5, הכל פרופוציונאלי ועד לרמה הנמוכה ביותר:

14893731830_f87d7ec2c9_c.jpg

16913610169_4d8221ba51_c.jpg

אה, האורך (גובה) הכללי הוא מטר.

• תוכן חדש...