Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4056 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, שאלה אולי קצת מוזרה, אבל נמצא צרור מפתחות של פג'ו, המפתח נראה חדש לגמרי ואפילו עם מדבקה עם ברקוד עליו. הסוכנות פג'ו ברחובות נפנפו לכל הרוחות ולא רצו לעזור. משטרה גם לא מעוניינת ואין להם דרך לדבריהם.

אני בטוח שאם יסרקו שניה את הברקוד בחברה יוכלו לדעת למי שייך הרכב, או לפחות לאיזה לוחית רישוי הוא שייך, עם לוחית רישוי אני כבר אאתר אותו דרך המשטרה או דרך הגורמים שלי.

פורסם

אנסה מחר את השירות הטלפוני שלהם, אולי מהם תצא הישועה.

חשבתי אולי יש נציג בפורום שיזרז תהליכים.

ולגבי הח"ח, הייתי רוצה לחשוב שאם יילך לי מפתח כזה, שלידיעתי עולה לא מעט כלל. יחזירו גם לי.

אבל אולי אני אופטימי מידיי, בכל מקרה, תודה ;)

פורסם

יישר כח ענק.

לי אבדו צרור מפתחות עם שלט וזה היה ממש יקר לשכפל,

כמו כן אתה גם זוכה לעשות מצוות השבת אבידה שהיא מעלה גדולה.

אני בטוח שבעלי המפתח מחפש את זה.

אגב, אני הדפסתי לי מדבקה עם שמי ומספר הטלפון על השלט של הרכב כדי שאם מישהו (כמוך) ימצא במקרה של אובדן אז אוכל לקבל בנקל.

תעדכן אם תמצא את הבעלים.

בהצלחה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אני מניח שאם לשירות הלקוחות יש דרך לאתר את הבעלים, הם לא ימסרו לך את פרטיו (מסיבות מובנות), אלא יבקשו ממך להעביר את המפתח אליהם.

פורסם

תודה לכולם, בנתיים משיאות הלקוחות לא תבוא הישועה, אבל עדיין לא ויתרתי.

בוקר טוב

שלח לי צילום של הברקוד בהודעה פרטית, אבדוק אם אוכל לסייע

נשלחה תמונה בהודעה פרטית, מחזיק אצבעות. תודה.

פורסם

תודה לך על העדכון, אני מבין בלית ברירה שאין דרך לאתר את הבעלים של המפתח.

חבל, כואב הלב על בנאדם שיחליף סתם צילינדר לבית, ומפתחות של רכב. חבל על הכסף

פורסם

תנסה לשים פתק באיזור שמצאת אותו.

אני פעם אחת מצאתי צרור מפתחות בתחנת אוטובוס והשארתי פתק עם הפרטים שלי.

אחרי כמה ימים התקשרה בעלת הצרור והודתה לי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

1. הצטייד במפתח והחל להסתובב באיזור המציאה.

2. עבור ליד פג'טה אקראית בחניה ולחץ על לחצן הפתיחה.

3. ???

4. PROFIT!

:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

• תוכן חדש...