Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לפני כ 4 חודשים הצטרפה למשפחה דייהטסו טריוס שתשמש את ה"נהג חדש" של המשפחה.

המכונית דפוקה מכל עבר. חוץ מהגג ומכסה המנוע כל החלקים התחככו עם מכוניות תל אביביות אחרות. מכנית היא במצב מושלם. 2008 עם 59K ק"מ.

המכונית כמעט לא נוסעת, בגלל מגנים ובגרויות. אבל אני לא מסוגל לראות מכונית מלוכלכת ולכן היא בסבב השטיפות ונהנת מליטוף מיקרופייבר קוראני ו ONR ירוק.

לא יכולתי לסבול שבשונה מהזוג שנהנה מחניה מקורה, היא סובלת פה ושם מיציר מעי עופות ולכן החלטתי שאשתמש בשאריות אוטו פיניש וכל פעם אתמקד בחלק אחר.

בשבוע שעבר היה זה מכסה המנוע. אמנם הוא קפץ מדרגה ושיפר את הברק אבל הוא לא מספיק חלק. לכן הוחלט שאחזור עליו עם פלסטלינה וציפוי מחדש.

הבוקר התחלתי ביישום התכנית, אבל מכיוון שעובדים מלמעלה למטה, לא יכולתי להזניח את הגג ולכן הפלסטלינה והציפוי בוצעו גם עליו. התוצאה הייתה חלקה ומרהיבה. כך המשכתי גם לחלק הבא, זה שתוכנן מראש. הסיפוק מקפיצת המדרגה הוא עצום. כבר בשלב הזה החלטתי שאני חייב להשתמש בפלסטלינה במכוניות האחרות למרות שמצבן מעולה.

לאחר שהוצאתי את המכונית לשמש, מסופק לגמרי, ראיתי את כמות הסווירלים האין סופית. חפירה במוח אם להשקיע בהקפצת המצב למושלם...

לא יכולתי להתאפק ושטפתי גם את הצמודה שלי. פלסטלינה, שנשארה נקיה כמעט לחלוטין, גלייז של מגוויר על מכסה המנוע בעיקר בגלל כתם בצורה של טיפה שהצליח לחדור את שכבת ההגנה. וסיום ב wolf hb האגדי. סיימתי את הבקבוק ששימש 3 מכוניות ו 5 סבבים בסה"כ.

השורה התחתונה היא המלצה על פלסטלינה צהובה של cquarz שיחד עם ONR ירוק עושים פלאים בלי מאמץ.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

2ffddb18decec27988a817e88d4ddb8c.jpg

את האוטו פיניש שכחתי במכונית... הוא מתנצל.

פורסם

בעיה בעיה.

ככה זה כשיש כמה בהמות בחניה,אתה מתחיל ולא יודע מתי יגמר.

אבל הבעיה היא בעיקר בראש הפרפקציוניסטי.אבל סיפוק שווה.

פורסם

אין תמונות ?:brickwall:

האוטו פיניש של קארפלאן אתה מתכוון, נכון?

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

מנהלים, אני מבקש לסגור את השרשור ולמחוק את היוזר של shayy, עקב מחסור בתמונות. זה זלזול בציבור הקוראים, במדינת ישראל, וגובל באנטישמיות. :lol:

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

b0f198277d2157c43e4ef645499e2b19.jpg28016936f4c2b07b30cb294ea8e6061f.jpg54115aa2700982b189208d8d0bab3acb.jpg6e944bcedec06ad28c135989473d5bac.jpg0dd7d49ef826fa96f3d7dff7ecac6d68.jpg

זה מעכשיו, אחרי נסיעה וחניה...

פורסם
אתה שוטף 3 מכוניות ? אני אחרי אחת כבר מרוסק,סחתיין עלייך.

מה עם תמונות ?

בעקרון אף פעם לא 3 באותו יום, אבל באותו סוף שבוע זה אפשרי אם כי אחת זוכה כל סוף שבוע והשתיים האחרות אחת לשבועיים. בד"כ.

בעיה בעיה.

ככה זה כשיש כמה בהמות בחניה,אתה מתחיל ולא יודע מתי יגמר.

זה אף פעם לא נגמר. אם היה אפשר, אז אפילו פעמיים בשבוע. אבל אין זמן.

אין תמונות ?:brickwall:

האוטו פיניש של קארפלאן אתה מתכוון, נכון?

אכן, קארפלן. משהו שנשאר מלפני שנתיים או יותר. עשה את העבודה.

פורסם

אכן מחלה קשה.

אני עכשיו מביט על הרכב של הבן ולא מבין איך אני

לא יורד/רץ עם כמה כלים רציניים לעבוד על הרכב בשטיפה מהירה להחזיר לו מעט חיים אחרי פוסו

אבל אני ממש עייף לכן אדחה את זה עוד יום נוסף. (האמת קמתי בשעות הבוקר המוקדמות (5.30) לנקות אבל הרכב היה כבר בדרך לים...)

גם לי נשאר אוטו פיניש אחד חדש לחלוטין -בסוף אתן אותו או אמכור בגרושים. (לי כבר אין בו שימוש)

כמובן רואים את ההשקעה שלך ברכבים -גם אני שוטף כמה רכבים בבית

לעתים 2 במכה.

פורסם (נערך)

באיזה חוף הוא גלש? ;-) היה גל יפה היום :-)

לגבי הקארפלן. לא זרקתי ולא התכוונתי להשתמש, אבל לא יכולתי לשאת את המצב אז הוא מילא לי "חור" עד שהמשלוח עם ה 845 וה wolf החדש יגיעו.

עריכה אחרונה על ידי shayy

פורסם

זה לא היה גלישת גלים (אני משער?) פשוט קמתי בשעה 5.25 בערך עם מרץ

לעבור על הרכב שלו (שלי תמיד נקי) הוא בדיוק חוזר מבילוי עם חברים.

שאלתי להיכן אתה נוסע? "עם חברים ובנות לים"

מה יש להם לעשות בים ב 5.30 . :-D לך תדע.

פורסם

אחרי שסיימתי את השלישית, אין ספק שבשעות הקרובות צפויה סופת חול, אובך או גשם. ככה זה.

הטבע לא ינצח אותנו!

- היא הייתה נקיה ויכלה לסחוב נהדר עוד שבוע - רק שרסס של ציפורים שמילא את הגג - לא יכל להשאר שם...

פורסם

נייס!

שי- אתה משתמש בHB וגם 845? אפשר לשאול למה? הHB אמור להחזיק איזה שנה לפחות, לא?

ההורים שלי רוצים לקנות רכב חדש עוד כמה חודשים כנראה ואני חושב לעשות להם טיפול מידי פעם (אני מגיע אליהם פעם בכמה שבועות והם בקושי שוטפים אותו) כי בנוכחי הצבע פשוט התחיל להתקלף ויש עליו אזורים עם חלודה (!)- מתלבט בין פוסו לHB בגלל העמידות

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

מעולם לא השתמשתי ב 845. מרגיש שיש לי חור בהשכלה אז הזמנתי.

ה HB פשוט מעולה. מבטיח שנתיים אבל נותן שנה כמו גדול. בלי סוורלים משטיפה בכלל. גם הברק מצויין.

הזמנתי הפעם את ה Wolf bgהחדש יותר. אני מקווה שלא יאכזב.

פורסם

שי אתה יכול לספר להדיוט מה זה הHB? אשמח ללמוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...