Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחי למה לעשות לעצמך את הכאב ראש הזה .לדעתי הצנוע במחיר זה יש לך אופציות הרבה יותר טובות בארץ ועם שם.

אבל זו רק דעתי כחובב מתחיל חכה לתותחים פה שיענו לך.

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

גם אני פרסמתי הודעה בתקווה למצוא מערכת שתעבוד, לא חייב את הבסט של הבסט. רק רוצה שהוויז יעבוד סבבה, דיבורית נורמלית, מצלמת רוורס וזהו :-). אנשים קונים ב 3000-5000 מערכת שבתכלס אפשר למצוא בהרבה פחות( במיוחד אם לא קונים בארץ) נחכה לתשובות של בעלי ניסיון.

אוטו-מאניה :-)

פורסם
אחי למה לעשות לעצמך את הכאב ראש הזה .לדעתי הצנוע במחיר זה יש לך אופציות הרבה יותר טובות בארץ ועם שם.

אבל זו רק דעתי כחובב מתחיל חכה לתותחים פה שיענו לך.

מסכים איתך שיכול להיגרם כאב ראש, מהמכס וכו'..

אבל חשוב לי מאוד שהמערכת תראה כמה שיותר מקורית כאילו הגיעה ככה מהמפעל, ובדרך כלל בדאבל דין המסגרת מגיעה פלסטיקית כזאת ולא כל כך מתאימה לעיצוב של הרכב.

דבר נוסף חשוב לי שיהיה כפתור עגול לווליום.

כמובן שלהונדה שלי ספציפית אני צריך לרכוש פאנל שעולה בסביבות ה400-450 ש"ח בארץ וכאן זה כבר מגיע ביחד עם המערכת...

לכן השאלה אם בתנאים האלה המערכת כדאית ואיכותית דיה, כמובן שכל מערכת סינית לא משתווה לפיוניר אלפיין וכל שאר התותחים אבל עדיין האם זה הרע במיעוטו או שאפשר למצוא משהו שיתאים לצרכים שלי ועדיין יהיה יותר זול ואיכותי.

פורסם

שאלה טובה. גם אני מתלבט לגבי מערכת דומה (לא לרכב זה).

שורה תחתונה - לא יודע...

דני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...