Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מחו"ל יד 2 דרך safeway-transport

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מוזמן להחליף את יוון בכל ארץ אחרת.

יחד עם זאת לנוכל יש כנראה שכל ואם טרח להעלות למרשתת אתר משלוחים מתוקתק, יש לשער שטרח גם לפתוח חשבון ביוון כדי לא להדליק עוד נורה אדומה (חברה רשומה ביוון וחשבון במדינה אחרת זה חשוד) ואולי אף ייגש לשם בעצמו כדי למשוך את הכסף.

בכל מקרה זה לא משנה לרעיון לשחק איתו קצת ולמשוך אותו באף.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם

מה דעתכם שכולנו נענה לו.

נתביע את הנוכל המנוול הזה תחת אין סוף של מיילים "מעוניין מאוד לקנות את הרכב שפירסמת".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה יכול להיות משעשע אבל אולי עדיף להפנות את המאמצים ללחץ על המשטרה או הבנק שבו נפתח החשבון.

לברר את מספר החשבון של הבנק, ובאנגלית רהוטה לבקש מהם לפעול כדי לתפוס את הנוכל.

si vis pacem, para bellum

פורסם

אפשר הרבה דברים:

ניתן לרשום את המייל שלו לתכתובות של אתרי סאדומאזו/הכרויות גייז/חיקויי ויאגרה.

ניתן לרשום את המייל שלו כמתעניין בביטוח משכנתא של AIG.

הכל אפשרי אך לא יעיל באותה מידה.

הדבר היחיד שממש יעיל זה להמנע מהונאות כאלה.

אני שונא כשהקולות בראש שלי משתתקים... אני אף פעם לא יודע מה הבני ז@נ$ת האלה מתכננים

פורסם
תודה רבה רבה חברים! אגב, מה אתם ממליצים לעשות עם הנוכל בינתיים? אני בשיחות אימייל איתו. יש המלצות?..

איתו? משטרה או כלום.

מה שיותר חשוב הוא מה לעשות עם עצמך. זה שלא היה ברור לך מיידית שזו הונאה אומר שאתה עלול להיות קורבן עתידי של הונאות אחרות. תקפיד להזהר מכל הצעה שאינך יודע בודאות ממי היא ומכל הצעה שדורשת ממך להעביר כסף מראש.

מלכודת ידועה היא בקשות עזרה מאנשים שאתה מכיר. הן נעשות מהמייל של המכר שלך אחרי שאותו נוכל פרץ לו לחשבון. זה לרוב משהו כמו "נתקעתי בסינגפור אחרי שוד ואני צריך 300 יורו עזרה". המייל יהיה ממוען אליך ועם שמך. תזהר, אלו הונאות הרבה יותר מטעות מההנאה שכמעט נפלת בה.

אגב, זכור לי במעומעם איזה פרויקט די רציני שמנסה לנקום בנוכלים הללו.

פורסם

בעקבות מודעה שפורסמה ביד 2 גם אני התכתבתי איתו מעט עד שהוא הציע את הרעיון המגוחך לשליחת הרכב וכו', והבנתי שמדובר בניסיון זול להונאה. אצלי הוא הציג את עצמו כדוקטור כריסטיאן אלכסנדר מיוון, והציע לי מאזדה 3 בתנאים ורודים מדיי. רציתי לבדוק עד כמה הוא השקיע בסיפור הרקע שלו, ומסתבר שהוא העתיק האתר של הדוקטור האמיתי וערך בו שינויים כמו מספר הטלפון וכתובת האימייל.

בקיצור, ממליץ פשוט לחפש בארץ ובתנאים סבירים, אין רכב מיד 2 שהוא מושלם לדעתי, וזה בסדר גמור.

פורסם

טוב , חברים, קודם כל הרשו לי להודות לכם מקרב לב על שהצלתם גם אותי מליפול לידיו של ה"דוקטור היווני".

כנראה שזורבה המכונה דוקטור כריסטיאן אלכסנדר מכה שנית עם הסובארו שניסה למכור קודם לADIR.

אני לא הראשון ובטח לא האחרון, ומי ידע כמה מחפשים את הכסף שלהם עכשיו.

הנורה האדומה נדלקה לי כשהוא התעלם משאלותיי לגבי תאריך הטסט ולגבי איסור ייבוא רכב מעל שנתיים.

אבל אני מודה, הייתי קרוב.

1660275_4.jpg

פורסם
טוב , חברים, קודם כל הרשו לי להודות לכם מקרב לב על שהצלתם גם אותי מליפול לידיו של ה"דוקטור היווני".

כנראה שזורבה המכונה דוקטור כריסטיאן אלכסנדר מכה שנית עם הסובארו שניסה למכור קודם לADIR.

אני לא הראשון ובטח לא האחרון, ומי ידע כמה מחפשים את הכסף שלהם עכשיו.

הנורה האדומה נדלקה לי כשהוא התעלם משאלותיי לגבי תאריך הטסט ולגבי איסור ייבוא רכב מעל שנתיים.

אבל אני מודה, הייתי קרוב.

אגב, יצרתי קשר עם דוקטור אלכסנדר האמיתי, הוא טען שהוא מודע לכך שנוכל משתמש בזהות שלו, ולאחר שפנה למשטרה היוונית הם גילו שהוא שוכן לו בפנמה. הזהר וספר על המקרה לכל מי שתוכל.

פורסם

אני לא מבין: הוא מציג רכב מהמגרש של אלבר וכנראה עם פוטושופ לא כל כך מוצלח של מספר הרישוי?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יושב בפנמה...מעניין אם באזור החוף או בפנמה סיטי. אגב האתר www.safeway-transport.com הפסיק לעבוד.

אתר החברה האמתית נמצא בסיומת שונה - http://www.safewaytransport.gr.

ה"דוקטור" העתיק את שם החברה לאתר עם סיומת com. הוא גם נתן לי שם משתמש עם קוד שאוכל ל"עקוב" אחר משלוח הרכב.

העברתי הודעה למשטרה. יש לי גם את כתובת חשבון הבנק שלו לשם הוא ביקש את הכסף:

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD]Name

[/TD]

[TD] Aleksandra Chirita

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]IBAN[/TD]

[TD] GR07 0140 1490 1490 0234 0019 712

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Account Number

[/TD]

[TD] 149002340019712

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]SWIFT CODE (BIC)

[/TD]

[TD] CRBAGRAA

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Bank Name

[/TD]

[TD] Alpha Bank - 181 Vouliagmenis Ave., 17237 Athens, Greece

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Payment Reference

[/TD]

[TD] WB2015GR00233755

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]Deposit Amount

[/TD]

[TD] € 5,100.00

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

מעניין מי נמצא מאחורי החשבון הזה?

ומעניין בכמה עוד הודעות ביד 2 הוא מתחבא?

• שנה מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...