Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, הוייז לוקח אותי במסלול דרך האיזור (מב"ש לפסגת זאב).

יש שם ריבוי זריקות אבנים ואני רוצה לדעת עד כמה בטיחותי לנסוע שם בשעות הצהרים, תודה.

פורסם

אם אתה עובר בכביש הראשי אין בעיה, אבל אין שום חובה לעבור בשועפט, יש לך מספיק דרכים נורמליות להגיע לפסגת זאב.

פורסם

אתה עובר דרך כביש 20, שקט שם יחסית וגם אורך הקטע סביבות 1 קמ סך הכול עד פסגת זאב.

אתה יכול במקום זה לנסוע דרך הגבעה הצרפתית אבל זה יכול לעלות לך ב30 דקות פקק בכיף, את האמת לא נסעתי משם כשנה אז לא בטוח במצב הפקקים שם היום.

אודי A4

דימה.

פורסם

כן.

זו נסיעה של דקה ואתה עובר את המקום. 2-3 רמזורים.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אני נוסע במסלול הזה כל יום. לא מפחיד בכלל.

אם אני זוכר נכור, מאז שהכביש נפתח, היה שם מקרה אחד או שניים של זריקת אבנים, וגם זה רק בתקופת המהומות שאחרי רצח 3 הנערים היהודים והנער הערבי.

פורסם

הייתי גר בפסגת זאב, ובילדות היינו אוכלים שם כל יום, מאז המצב מעט התדרדר אבל עדיין יחסית בטוח לנסוע בכביש הראשי. מחפשים שם להציק לאנשי חוק, לא לך.

פורסם

לא רוצה להפחיד, אבל לפי חדשות 0404, יש שם עשרות פיגועי אבנים כל יום.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אתה מגזים בצורה קיצונית, לחלופין אתה לא יודע על איזה אזור מדובר.

אני לא טוען לרגע שזה האזור הכי בטוח בארץ אבל באותו קנה מידה יש סיכוי לחתוף אבן גם בכביש 443.

אודי A4

דימה.

פורסם

ב443 יש סיכוי יותר נמוך - הכביש מגודר משני הצדדים. לעומת זאת, פה אתה נוסע דרך העיר...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ב443 יש תנוע של רכבים פלסטינאים , כמובן שיש זריקות אבנים (בדיוק אתמול היה איזה מקרה כזה) גם בבקת"בים יש לעתים רחוקות אומנם.

היה גם איזה מקרה של מטען חבלה על הכביש ליד מחנה עופר, עי שם בשנה שעברה לא זוכר בדיוק.

לדעתי כביש משולב שבוא יש רכבים פלסטנאים הרבה יותר מסוכן מכביש שבוא יש רק ערבי ישראל ואף חלק מהם נוצריים בכלל.

נכון זה קטע קטן שבוא הכביש משולב ובשאר המקומות יש גדר, אבל זה לא הופך את המקום לפחות מסוכן.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...