Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי הרבה חיפושים ברשת רכשתי סוף-סוף א.חשמליות והרכב נמצא במצב שאני אוהב. נקי , ובחניה.

האופניים נקראים פישר גולד דגם 2015.

מכיוון שהם ע"פ התקן, הם מוגבלות ל 25 קמ"ש שזה כנראה מצוין לילדים, אבל אני מעוניין להוריד את ההגבלה.

יש חיה כזו?

המלצות עזרה או תמיכה כל דבר יתקבל בברכה.

פורסם

הבקר הוא האחראי על מהירות הסיבוב של המנוע. חפש את הבקר, פתח אותו ושים צילום של הלוח האלקטרוני שלו, אני מניח שיהיה מישהו כאן שמספיק מבין כדי להגיד לך מה לעשות.

פורסם

השאלה אם הדבר אפשרי גם בסוג האופניים שלי. מרטינס אני מעדיף לא לחטט בחיווטים

פורסם

כן אפשרי.

רק שים לב שהורדת ההגבלה לא תיתן לך יותר מידי מכיוון ש25 קמ"ש זה גם ככה הטופ העליון של אופני 250w

אם אתה רוצה יותר מהירות הייתי ממליץ על החלפת הבקר הוא עולה סה"כ 20 דולר מאייבי (או אליאקספרס) אבל הוא יסיר את האחריות ויהרוג את המנוע והסוללה מהר יותר אז כך זאת בחשבון

פורסם

25 קמ״ש זה יותר מהיר ממה שזה נשמע

המלצתי לא להתעסק עם זה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לא חשבתי שזו כזאת התעסקות. אשמע בעצתכם וארד מהעניין.

Tnx

• תוכן חדש...