Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פוליש ברמה גבוהה בארץ ייעלה לא פחות מייבוא מכונה וכמה חומרים נלווים.

תלוי איזו מכונה, אילו חומרים ולאיזו רמת גימור רוצים להגיע,כל מקרה לגופו. ברוב המקרים, אם לא ממש עוסקים בתחום אין הצדקה לקניה של מכונה יקרה ומקצועית (flex\rupes למשל) שתעלה בסביבות ~3000~ שקלים בסופו של דבר וזה אם יש מזל , באשר לרוב המכונות האחרות-הן בדרך כלל פשוט מאכזבות ועלותן די מקבילה לאיכות שלהן ואני מכוון בעיקר להיצע שנמכר כאן באופן סדיר בארץ.

הצדקה כלכלית אין לרכישה, באשר לעניינים אחרים זה כבר סיפור אחר.

חולם לראות את iron maiden , בינתיים מלטש לי...

[email protected]

פורסם
שמפו - 80 ש"ח ל-40 שטיפות. [לשטיפה] 2

כפפה - 40 ש"ח ל-40 שטיפות (סביר שיותר, אבל לצורך החישוב) 1

שני דלאים - 30 ש"ח ל-100 שטיפות 0.3

מגבת - 80 ש"ח ל-40 שטיפות 0.5

פלסטלינה - 60 ש"ח ל-160 שטיפות (ספוג שמספיק ל-20 שימושים, ועושים שימוש כל 8 שטיפות, אם שוטפים פעם בשבועיים) 0.3

ווקס - 150 ש"ח ל-80 שטיפות (ווקס יקר, מספיק ל-10 פעמים כל 8 שטיפות כמו ^^^) 2.

יוצא בערך 6 ש"ח חומרים לשטיפה, בלי המים ובלי חומרים לג'אנטים (שיוסיפו עוד שקל אולי?) ובלי IPA (עוד 10 אגורות, אולי)

נגיד הכול כולל הכול בהגזמה עם ציוד מהשורה הראשונה יוצא 15 ש"ח.

שטיפה במכון שעושה שריטות, עבודה חאפרית, בלי וקס, בלי פלסטלינה ובלי לנגב טוב עולה 20 ש"ח במקרה הטוב.

+1

תוסיף לזה את ההנאה שבדבר לעשות עבודות כאלה (אני נהנה מזה מאוד אפילו שזה מעייף)

וקיבלת את הסיבה

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...