Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים, כאשר מחפשים רכב ב 35k לצורך העניין ומחפשים רכב שלא יעשה הרבה צרות, מה כדאי?

אומנם יפאנית או קוראנית נחשבות לאמינות, אבל פיג'ו או למשל רנו בת 4 שנים אומנם לא הכי אמינות, אבל עדיין הן 4 שנים פחות על הכביש וישנם גם רכבים עם 40k קילומטרים, דבר שרוב הסיכויים לא יהיה עם רכב בן 8 שנים שלא יהיה אמין לנצח.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

כלל האצבע הוא לקנות את הרכב הכי חדש שניתן למצוא. רוב הסיכויים שהוא יהיה אמין יותר, בטוח יותר, חסכוני יותר ומאובזר יותר. אין מה לעשות הקדמה עושה את שלה ו-4 שנים זה המון זמן. וזה עוד לפני שלוקחים בחשבון שעל רכב ישן יותר נסעו יותר ולך תדע היכן נסעו ומה הרכב עבר.

לגבי סיטגמות על רכבים צרפתיים או רכבים בכלל, עדיף לך להתעלם מהם. הם ב-99% מהמקרים ללא בסיס.

פורסם

ב 35K אתה קונה יפנית בת 6-5 ( מיצובישי לנסר / סוזוקי ליאנה ) קוראנית בת 4-3 ( יונדאי אקסנט / קיה ריו ) ופורד פוקוס בת5-6

הכסף שלך היום שווה הרבה יותר

לנסר 2007

פורסם

לפי דעתי האישית בלבד: אפשר ללכת לשאול במוסכים מה דעתם, לגבי אמינות תוכל לקבל תמונה יותר אמיתית מאשר אנשים שבד"כ מהללים את מה שבנמצא אפילו שלעיתים הוא תפוח רקוב. (סוג של), וכל מיני סטיגמות למיניהם חסרות כל בסיס מדעי.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

תעשה חיפוש על הרכבים שאתה מתעניין בהם. פיג'ו 207 הוא רכב בלתי מבוקש בעליל וזה לטובתך - אבל צריך לדעת מהן המחלות שלו, מה בדיוק לבדוק ומה עומד לפניך.

רכב כמו סיטרואן C5 למשל, או פורד פוקוס מהדור האחרון - הם רכבים שיש להן מחלות ידועות, והמחיר שלהם נמוך בגלל סיבה המחלות האלה.

כדאי גם להוציא היסטוריית טיפולים של רכב ספציפי שאתה מתעניין בו, כדי לדעת כמה פעמים הוא נכנס למוסך ב-4 שנים האלה לטיפולים שאינם טיפולים שגרתיים. זה יתן לך איזו תמונה לגבי מה שיצפה לך בעתיד עם הרכב.

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב,

רכב מתיישן היא גם צרה צרורה וגם בו מתקלקלים חלקים, לא משנה עם הוא יפאני או קוריאני (היו בבעלותי יפאניות, גרמניות וכרגע קוריאנית - יונדאי I20).

מה הדרישות שלך מהרכב? מה התקציב?.

פורסם (נערך)
בוקר טוב ושבוע טוב,

רכב מתיישן היא גם צרה צרורה וגם בו מתקלקלים חלקים, לא משנה עם הוא יפאני או קוריאני (היו בבעלותי יפאניות, גרמניות וכרגע קוריאנית - יונדאי I20).

מה הדרישות שלך מהרכב? מה התקציב?.

הדרישות שלי הן רכב שני בבית שיסע בשנה לא יותר מ 7k ומדי פעם יסיע נהג + שני ילדים.

רוב הנסיעות הן מק.אתא (למי שמכיר) לחיפה (בגובה הים ללא עליות) על 90-100 קמ"ש.

עריכה אחרונה על ידי inon007

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
סופר מיני? משפחתית? ידני? אוטומט?.

שכחתי לציין: אוטומט, לא משנה סופר מיני או משפחתית, רק שלא תעשה 1/8

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)

צריכת דלק אצלך לא אמורה להיות פרמטר משמעותי כי אתה לא תיסע הרבה לפי מה שאתה כותב.

אם תוכל טיפה להתאמץ - יונדאי I20 שנת 2009-2010 יכולה להיות אופציה טובה, אני בעלים של אחת כזו ואני מאוד מרוצה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

אני אוהב את המכוניות הקוריאניות, ובאופן כללי ישראלי אוהבים אותן, ככה שלרוב המחירונים שלהם יחסית עמידים..ובאופן כללי הן דיי אמינות

פורסם

לא לחינם זול מתחיל באות השביעית...

אישית הייתי הולך עם יפנית או קוריאנית קצת יותר ישנה, הדור המדובר של פיג'ו/סיטרואן עם מנועים של ב.מ.וו הוא צרה צרורה, וכדאי להתרחק מהדגמים הללו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...