Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי אאודי A3 2014 הרכב 6-7 חודשים על הכביש עבר רק 5K קילומטר

קפצתי למוסך בתל אביב בכדי לקבל הצעת מחיר לטיםול ראשון שעושים ב15K קילומטר או אחרי שנה

אז המחיר שהציעו לי הוא 950 שקל :shock: נשמע לי קצת מוגזם לטיפול ראשון פשוט של שמן ופילטר שמן?

מה אתם אומרים?

פורסם

על רכב דומה (2011) שילמתי 600 ומשהו. אולי משהו השתנה בנהלי הטיפול? הם נתנו פירוט להצעה?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

ככה זה,מוסך מורשה (להכנס לכיס,כמה שיותר עמוק)

ברר בעוד מוסכים מורשים שקרובים אליך,בד"כ יש הפרשי מחירים (ככה זה בתקופת האחריות)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
על רכב דומה (2011) שילמתי 600 ומשהו. אולי משהו השתנה בנהלי הטיפול? הם נתנו פירוט להצעה?

לא הוא לא נתן לי דף שמפרט מה יעשה בטיפול פשוט אמר לי בעל פה זה היה נשמע לי מוגזם המחיר שהוא דפק:/

פורסם

אז עונים - "מה פתאום, נראה לי שאתה טועה, אפשר לקבל פירוט?"

ואז הם מתחילים לתת מספרים הגיוניים יותר.

ולמה האוטו צריך טיפול? יש לך עוד כמעט חצי שנה.

פורסם
ככה זה,מוסך מורשה (להכנס לכיס,כמה שיותר עמוק)

ברר בעוד מוסכים מורשים שקרובים אליך,בד"כ יש הפרשי מחירים (ככה זה בתקופת האחריות)

שילמתי 600 במורשה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם לדעתי - תבצע טיפול אחרי שנה.

לפני שהמועד הזה מגיע - תתכונן ובקש הצעות מחיר מסודרות וכתובות.

המחיר שנתנו לך - לי זה נראה מופרז (מעניין מה ההצעה שתקבל מהם אם תבקש אותה בכתב).

alfa 156 2.5.

פורסם

נשמע יקר. אפילו קצת לא הגיוני לפירוט שציינת.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אצלי בספר רכב היה כתוב שטיפול ראשון יש לעשות לאחר שישה חודשים או 15000 ק"מ. אבל כולם אמרו שזה פשוט לא נכון, ושאין לי מה למהר. הגעתי ל15000 ק"מ תוך חודשיים ממילא.

שום ממחיש. אפילו המוסך שמרוויח מזה כסף טוב מאוד אמר לי שאני לא צריך לעשות טיפול באותו היום.

אפילו המחלקה הטכנית של היבואן (כן, התקשרתי) אמרו שזה פשוט שטויות, וכנראה טעות הדפסה.

פורסם

הסיבה שקפצתי למסוך היא בגלל שהמחשב רכב רשם להחליף שם בעד מספר ימים אז קפצתי לבדוק את זה ולאפס את המחשב רכב אצלהם עד הטיפול.

פורסם

(וכהרגלי בקודש) יש לכם המלצה למוסך מורשה VAG מומלץ באזור - הרצליה-רמה"ש-ת"א ושות'.

אני גם מתקרב לטיפול ראשון בג'טה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

זה בטח כולל תוסף דלק (-100 ש"ח) ועוד חמוצים, תבקש לקבל פירוט.

לדעתי המחיר לא אמור לעבור את ה-750 ש"ח לטיפול ראשון וגם זה הרבה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
(וכהרגלי בקודש) יש לכם המלצה למוסך מורשה VAG מומלץ באזור - הרצליה-רמה"ש-ת"א ושות'.

אני גם מתקרב לטיפול ראשון בג'טה.

תוכל לנסות את מוסך תושיה (נסיון טוב איתו) שבתל אביב. מאמין שתמצא את פרטיו ברשת.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...