Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בס"ד

שלום לכולם.

מחפש המלצה למכון בדיקה בפתח תקווה שידע לתת מענה על הכל ברכב, והכי חשוב שאחרי הבדיקה שיהיה משהו אמין שאפשר לסמוך עליו שיתן שקיפות מלאה על הרכב.

אשמח להצעות וחוות דעות :)

יום נפלא

פורסם

אין אף מכון שעונה על ההגדרות שאתה מחפש.

המכונים דואגים לכסת"ח- כדי שלא תתבע אותם.

באיזה רכב מדובר?

למה דווקא בדיקה בפתח תקוה?

לעתים, כדי לדעת את מצבו האמיתי של הרכב, צריך לקחת את הרכב למוסך שמתמחה ברכב הזה, לבדיקה של מערכות אלקטרוניות ולמתן הצעה כספית לתיקון הליקויים שנמצאו בבדיקה

פורסם
בס"ד

שלום לכולם.

מחפש המלצה למכון בדיקה בפתח תקווה שידע לתת מענה על הכל ברכב, והכי חשוב שאחרי הבדיקה שיהיה משהו אמין שאפשר לסמוך עליו שיתן שקיפות מלאה על הרכב.

אשמח להצעות וחוות דעות :)

יום נפלא

יהונתן הקליבר,

איזה רכב אתה הולך לקחת לבדיקה בסוף?

לשאלתך, קבל 3 דיס המלצות -

*** אין לפרסם המלצה להתרחק מבית עסק - ללא עובדות התומכות באי ההמלצה ***

2 מכונים שניתן לגשת אליהם ברדיוס של 20 ק"מ מפ"ת -

דינמומטר רעננה [מומלץ בחום]

מ.מ.מ בני ברק [הדעות חלוקות לגביו]

אתה יכול להיכנס לשרשורי המלצות ולחפש שם. תמצא הרבה מידע מועיל בהיסטוריה.

פורסם

מנסיון, אני יכול להמליץ על מבדק ברח' מגשימים בקרית מטלון בפתח תקווה.

יש גם דינמומטר ברעננה שיש לי ניסיון טוב איתו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממליץ בחום על מכון אהרון בפתח תקווה. התרשמתי ממנו לטובה כשעשיתי בדיקה לרכב לפני כמה חודשים, יש עליו ביקורות טובות נוספות.

פורסם

אישית אני מעדיף מכוני בדיקה שהם גם מכוני רישוי. זה בד"כ מבטיח רמת מקצועיות בסיסית והם מחוייבים לעמוד בקריטריונים של איגוד מכוני הרישוי. הניסיון שלי עם מכוני בדיקה שאינם מכוני רישוי לא מי יודע מה.

לא הייתי במכון אהרון ואינני מכיר אותו ולכן אני לא יכול להביע דעה ספציפית על טיב הבדיקה שהוא מבצע, אישית לא הייתי הולך כי הוא לא מכון רישוי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...