Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
17 שנה אני מחזיק רכבים שיש להם דרישה לאישור בלמים בטסט ומעולם לא פתחו גלגלים כדי לראות מצב רפידות. פשוט מעלים על ליפט ורואים שלא קיימת אף נזילה של נוזל בלמים וזהו. סתם עוד גזירת קופון.

אצלי פותחים תמיד. אולי פעם אחת לא פתחו מתוך איזה 20 פעם שהייתי צריך אישור רכב מיושן. פותחים, מנקים, משייפים סנדלים בלם (תוף).

למוסך שחותם בלי לבדוק לא הייתי הולך.

פורסם

הייתי בערך ב 5 מוסכים שונים(בחלקם מספר פעמים) לאישור בלמים או רכב מיושן, מתוכם רק פעם אחת עליתי על ליפט (ללא פירוק) ופעם אחת העירו לי על ליקויים ובכל מקרה נתנו את האישור.

מצד שני אני מאמין שיש מוסכים שמנצלים את הבדיקה ודוחפים אלמנטים ללקוח.

Miata ND2

פורסם

לא יודע מה איתכם...אני כבר שנים הולך למכונאי שמעלה את האוטו על הליפט, מוריד גלגלים, מנקה, בודק חופשים במערכת היגוי (זה אוטו שצריך אישור רכב מיושן), מחזק, מבקש לשחק בהגה בזמן שהוא עומד למטה ושומע אם יש רעשים, אם יש קצת סימני רטיבות - שוטף, בודק על הדרך נוזלים באוטו, עושה נסיעת מבחן, נותן אישור ולוקח 200 ש"ח.

מצחיק אותי כל פעם כשמעלים את הנושא הזה...צריך אישור, לא צריך אישור...

זה החוק וגם אם נפתח מיליון שירשורים בפורום, לא ישנו אותו.

אבל אם כבר, תדאגו שלא יחפפו בבדיקה, שיבדקו כמו שצריך ואל תשלמו 200 ש"ח על חתימה בלבד.

• תוכן חדש...