Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ממיר יס מנתק ממיר אחר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי ממיר יס באחד החדרים שברגע שאני מנתק ממנו את הכבל או מנתק אותו מהחשמל זה מנתק את הממיר HD בסלון (החדר צמוד, כנראה מחוברים על אותה כניסה).

למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה הזאת?

לא רוצה שממירים יהיו תלויים אחד בשני.

פורסם

כן החיווט נעשה ע"י יס, אני חושב שגם החדר וגם בסלון זה מחובר למפצל (קיר משותף), השאלה למה דווקא הממיר HD 'צורך חשמל' מהממיר הישן?

בכל מקרה בכל חדר יש שקע, אם אני לא טועה הוא חיבר אותם על מפצל.

יש מה לעשות, לפחות לגרום לזה שהממיר בסלון יהיה 'השולט'? (מאחר והוא בכל מקרה תמיד יהיה מחובר)

על כל פנים הייתי רוצה שהם לא יהיו תלויים אחד בשני, יש איזה ספק או משהו שאני צריך ויכול לחבר לכניסה\לממיר בסלון?

פורסם

באופן תקין, הם לא צריכים להשפיע. אני לא זוכר הרבה מ"תמסורת גלים" אבל מהמר שהממיר הכבוי או המנותק גורם להחזרות בקו שמשבשות את הקליטה של הממיר השני.

נתקלתי פעם במפצל RF שהתקלקל. אולי זה גם העניין אצלך.

בכ"א, אתה משלם הרבה כסף ליס - הזמן טכנאי (ודווח).

4171HJHT46L._SL500_AA280_.jpg

:turn-l:
פורסם
בית פרטי?

כן.

יש אגב עוד פרטים על ספק כוח שאני יכול לחבר לממיר? מה עוד ניתן לעשות (חוץ מזה שבבוקר אתקשר ליס, אם בכלל יהיה להם פתרון לזה)?

פורסם (נערך)

בגדול מה שקורה, זה שצלחת הלווין וכל האביזרים האקטיביים שבדרך (מגברי אות וכו') צריכים חשמל, אז נבחר ממיר אחד בבית שתפקידו הוא גם לספק חשמל לתשתית, והוא מן הסתם חייב להיות מחובר כל הזמן.

צריך להתקשר ליס ע"מ להגדיר את הממיר השני כספק הכוח של התשתית, לפעמים שינוי זה מצריך מיקום מחדש של איזולטורים.

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

יס לפעמים מגדירים "רשת" בין הממירים כך שאם אחד מנותק/התקלקל זה משבית את כל הבית

זה נועד למנוע שיתוף ממירים בית מספר בתים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
בגדול מה שקורה, זה שצלחת הלווין וכל האביזרים האקטיביים שבדרך (מגברי אות וכו') צריכים חשמל,

אז נבחר ממיר אחד בבית שתפקידו הוא גם לספק חשמל לתשתית, והוא מן הסתם חייב להיות מחובר כל הזמן.

דרך מה מסופק החשמל? דרך הכבל הקואקסיאלי? יש לי בבית אנטנת יס + 2 ממירים ומפצל RF פשוט. אין מגבר. כל ממיר פועל בנפרד, גם אם השני מנותק.

:turn-l:
פורסם

יס טוענים קודם כל שממירי הHD לא יכולים לספק את 'הכוח', לכן רק ממיר ישן עושה את זה.

הם אומרים שבבתים פרטיים תמיד חייב להיות ממיר ישן מחובר לחשמל וכולם 'תלויים' בו.

בד''כ נקבע ע''י טכנאי איפה הגישה הכי נוחה מהצלחת ושם נקבעת הנקודה השולטת.

עוד הם אומרים שאין פתרון אחר וכל מה שצריך זה שהממיר הזה יהיה מחובר קבוע.

בקיצור, איפה משיגים ספק, איזה ספק צריך ולאיפה לחבר אותו?

פורסם
יס לפעמים מגדירים "רשת" בין הממירים כך שאם אחד מנותק/התקלקל זה משבית את כל הבית

זה נועד למנוע שיתוף ממירים בית מספר בתים

אצלי זה ככה וזה מעצבן ברמות

פורסם
אין לי ניסיון עם POC כמעט בכלל, שם המוצר שאתה צריך זה power over coaxial injector, משהו כזה:

http://www.smarthome.com/dc-over-coax-injector.html

אין לי מושג אם המוצר הזה יעבוד עם התשתיות של יס או בכלל, אבל בגדול, ככה זה נקרא.

במחיר כזה כבר עדיף לוותר..

לדעתי הטענה שרק ממיר ישן יכול לספק את הכוח היא מטומטמת, היום מצטרפים חדשים שרוצים רק חבילת HD או מקס HD לא מקבלים ממיר רגיל ישן. אז איך פתאום מסופק להם כוח?

יש כאן מישהו שעובד\עבד ב-יס ויכול קצת לשפוך אור בנושא?

איך אני מארגן שכל ממיר יהיה עצמאי ולא תלוי או לפחות משנה את הסדר ככה שהממיר בסלון (שתמיד יישאר מחובר גם ככה) הוא זה שיספק את הכוח?

אגב באותו נושא,

לפני כמה חודשים נשרף לי כרטיס של הטלוויזיה בגלל קפיצת מתח מהממיר, מה יכולה להיות הסיבה אם הממיר עצמו (בסלון) הוא לא מספק את המתח, הוא כביכול לוקח אותו מהממיר בחדר, האם הממיר בחדר, בשל היותו 'ספק כוח' הוא כנראה זה שגרם לקפיצת מתח ולשריפת הכרטיס בטלוויזיה?

פורסם

לגבי היכולת או אי-היכולת של ממירים מסויימים של יס לספק חשמל לתשתית אני לא יודע, אבל הבעיה הזאת קיימת בעיקר בבתים פרטיים, בבניינים משותפים התשתית מחוברת לחשמל הציבורי של הבניין ולא נסמכת על דייר אחד בבניין שיחזיק את יס בביצים.

• תוכן חדש...