Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שואל בשביל חבר

קיה פיקנטו 2013

החלונות החשמליים הפסיקו לעבוד, הרכב באחריות עד לסוף 2015,

הבעיה היא שהוא לא עשה את הטיפול 15K במוסך החברה אלא אצל מישהו עצמאי.

האם הדבר פוגע באחריות? כלומר האם הוא יכול ללכת לבקש שיטפלו בחלונות חשמל באחריות אע"פ שאת הטיפול 15K הוא לא עשה אצל מוסך מורשה, או שיעשו לו בעיות?

כי לכאורה נראה שמדובר בתקלת חשמל בלי קשר לאיפה עשו טיפול של החלפת פילטר שמן+שמן.

תודה

שלומי

פורסם

טיפול במורשה משרד התחבורה אפילו שאינו מורשה יבואן (ובתנאי שנעשה לפי מפרט היצרן) לא צריך לפגע באחריות.

פורסם

אוקיי חברים, אני מבין שהאחריות לא נפגעת כשעושים את כל הטיפולים במוסך מורשה כלשהו ולא רק במוסכי היבואן.

אחדד את השאלה שלי, האם יכולים לסרב לטפל בחלונות החשמליים בגלל שהוא לא ביצע טיפול במוסך מורשה כלשהו טיפול 15K (שמן מנוע ופילטר)

כי שוב, זה לא משהו שתלוי בשמן המנוע וכו'

שלומי

פורסם

בשביל להסיר אחריות צריכה להיות סיבה:

שימוש בשמן לא מתאים או חלפים לא מתאימים.

אי ביצוע טיפול בזמן.

שימוש לא לפי הוראות היצרן וכו'.

מכיוון שחלון חשמלי לא קשור בשום אופן לביצוע או אי ביצוע טיפול תקופתי - אני חושב שעדיין יהיה כיסוי אחריות.

ואגב, חבר שלך חסך 300 שקל בזה שעשה טיפול לבד או אצל חבר, אבל במכירה הוא יצטרך לקזז ממחיר הרכב כמה אלפים טובים. רכב יחסית חדש בלי הסטורית טיפולים במוסך (מורשה יבואן או כללי) אף אחד לא רוצה לקנות במחיר השוק, רק מתחת.

פורסם

תודה בוקי,

צודק, זה בדיוק מה שאמרתי לו, שעדיף לשים עוד כמה שקלים במוסך מורשה נורמאלי ולהיות בראש שקט,

אבל הוא לא מהאנשים שמבינים כ"כ ברכב, פשוט חבר של אבא שלו העביר לו טסט לאוטו ועשה לו טיפול על הדרך אז הוא חשב שלא צריך ללכת למוסך..

שלומי

פורסם (נערך)

בעיה בתפקוד חלונות חשמל בקאיה פיקנטו 2013 גם כן- חלון נהג עושה רעש חריקה חריף בעת הורדה, אין בעיה לתפקוד פרט לזה.

הופיעה כעבור שנה, נאמר בחברה שהאחריות על חלונות החשמל הן לשנה בלבד. ושיש להחליף את המנגנון בעלות קרובה ל1000שח.

האם מישהו יודע בדבר כיסויי האחריות על חלונות חשמל בפיקנטו 1.25 אוטומט 2013?

*הרכב של החברה, לא אני טיפלתי ולא אני יצרתי קשר עם המוסך.

**הרכב מטופל אך ורק במורשה יבואן מוסכיי קאיה. ליתר דיוק במוסך אחד בלבד.

עריכה אחרונה על ידי KiaGT

Boris.K

• תוכן חדש...