Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קרובת משפחה שלי עברה אתמול תאונה כאשר הנהגת נכנסה בה מאחור בעת שהיא עמדה ברמזור.

עכשיו ישר על ההתחלה היא חשדה בנהגת הפוגעת שיצאה מהאוטו והתחילה להגיד שבטעות לחצה על הגז ולצעוק עליה שכלום לא קרה ושהיא סתם היסטרית ושאין שום נזק. קרובת המשפחה שלי ביקשה להחליף פרטים אבל הנהגת הפוגעת טענה שהיא נוראה ממהרת והמשיכה לצעוק עליה שלא קרה כלום ככה שבסופו של דבר כל מה שהיא הצליחה לקחת ממנה הוא שם ומספר טלפון.

במהלך היום אחרי שקרובת המשפחה שלי דיווחה לחברת הביטוח על התאונה ואלו ביקשו פרטים נוספים על הפוגעת היא החליטה ליצור אתה קשר כדי להשלים את הפרטים אך הנהגת הפוגעת לא ענתה כל היום ורק אחרי שהיא שלחה לה הודעה בערב היא קיבלה תשובה בה הנהגת הפוגעת טוענת שוב שלא קרה כלום ושהיא מטרידה אותה עם כל הטלפונים ושמעתה כל הדברים יעברו דרך בעלה.

היום קרובת המשפחה שלי פנתה שוב לביטוח וביקשה מהם ליצור קשר עם הבעל ולטפל בעניין ופתאום התברר שהגרסה שלהם השתנתה וכעת הם טוענים שקרובת המשפחה שלי נסעה אחורה ברוורס ונכנסה בה ושיש להם שני עדים לתאונה שהיו ברכב בזמן התאונה למרות שקרובת משפחתי טוענת שלא היה אף אחד ברכב.

השאלה שלי האם יש משהו שאפשר לעשות במקרה כזה שבו הם משקרים במצח נחושה?

כמו כן הסוכנת אמרה לה שאם הולכים לבית משפט והוא פוסק נגדה מכיוון שזאת תאונה שנייה בשנה האחרונה לא יבטחו אותה יותר, האם זה חוקי?

תודה

פורסם

במקרה של תאונת חזית אחור, הצד שנפגע בחזית, יצטרך לעבוד מאוד קשה ע"מ להוכיח שהפגיעה אינו באשמתו. ראשית - תגישו תלונה במשטרה על תאונה (חובה לעשות בהקדם), צרפו צילומים ,אם יש ופרטי המעורבים. אגב, סירוב לתת פרטים מהווה עבירה בפני עצמה.

בגדול -תתנו לחברת ביטוח שלכם לטפל בזה. אם חברת הביטוח של הנהגת השניה תדחה את התביעה,ניתן להגיש תביעה לבית משפט.

לגבי עבר ביטוחי : בהחלט ייתכן שחברות ביטוח יסרבו לבטח נהג עם עבר ביטוחי בעייתי (כלומר תביעות ביטוח באשמת הנהג). במקרה כזה, היא תוכל לבטח את רכבה רק בביטוח חובה בפול.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מקרה קלאסי ישראלי , במהלך היום שלא ענו פשוט חיפשו כיצד ניתן להפוך את התאונה לטובתם. סביר להניח שגם אם תוגש תביעה כנגד הביטוח של הנהגת הפוגעת , היא תידחה בהוראתם וזה יגיע לתביעות קטנות, מה שהייתי ממליץ בשלב זה זה על מנת למזער נזקים, לפנות לשמאי רכב בלבד, שיבדוק את הרכב ובמידה ויש נזק לבצע דוח גלובלי בלבד (ללא תיקון הרכב) ולהגיש תביעה דרך חברת הביטוח לחברת הביטוח של צד ג. גם אם תידחה, מרבית חברות הביטוח המכובדות יבצעו עבורכם סיוע לתביעות קטנות בהכנת התיק. עימו תיגשו לבית משפט לתביעות קטנות ושם תתנהלו נהגת מול נהגת, בבית המשפט הולכים לפי גישת "האדם הסביר" , האדם הסביר לא יבצע נסיעה לאחור בעמידה ברמזור ואם תצרפו את השתלשלות העניינים של הנסיון לברוח ממענה , המענה המאוחר וההכחשה לאחר מכן. זה מצייר את התמונה לטובת הנפגעת.

במקרה זה והכל תקין והנפגעת האמיתית זוכה בתביעה, צד ג סביר להניח יפעילו את הפוליסה שלהם.

לציין שכל התהליך המדובר לא מהווה פגיעה בעבר הביטוחי של קרובת משפחתך, אך לקחת בחשבון שבמידה ותפסיד , תצטרך לשלם עצמאית לצד ג' או להפעיל את הפוליסה לשם כך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• תוכן חדש...