Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה החלטתי לרדת עם האיביזה שלי לאילת יא שנת 2003 מנוע 1400 ידנית 180 אלף קילומטר. נזעתי את דרך בלי עצירות כל הדרך לא עברתי את ה100 קמש כולל בכביש 6. ליד יטבת כ40 קילומטר מאילת האוטו נכבה ב100 קמש תוך כדי שאני לוחץ על הגז הוא מניע ואחרי קילומטר 2 הבעיה ממשיכה.. עצרתי בצד חיכיתי והמשכתי בדרך הבעה לא הפסיקה , האוטו נכבה ב20 30 קמש אין מה לדבר. משכתי איתו עד למלון ככה ...40 קילומטר של סיוט!!! עברתי כאן ב2 3 מוסכים אף אחש לא רצה להתעסק עם זה? חשבתי להכניס אותו למורשה פה. או פשוט לגרור אותו למוסך שלי בחיפה.

יש הצעות משהו??

פורסם

המוסך היחידי המורשה באילת, זה מוסך "אלעד שטיין". נמצא באיזור התעשייה, מאחורי "צמיגי אילת".

יש עוד מוסך מתמחה ב VAG שנקרא: "מוסך חנוך". בן אדם עם ידע רב ברכבים ובמחירים הוגנים.

נמצא ב"בית מוטורולה", בסמוך למוסך "נדב מוטורס".

מקווה שעזרתי.

פורסם

הייתי במוסך חנוך. הוא אמר לי שהוא לא מזהה את הבעיה שצריך לחבר את האוטו למחשב...לאלעד לא הגעתי היה סגור... אני רק לא מבין מה ייעזור לחבר את האוטו למחשב אם לא נדלקה שום מנורה. ומחשב הדרך מראה שהכל o.k

פורסם

כמו שחשבתי הגעתי לאוטו עכשיו אחרי שהוא נח שעתיים שלוש. בנזיעה של 80 קילומטר יצאתי עד יטבתה וחזרתי לא קרה כלום הבעיה נעלמה כלא הייתה. מה עכשיו? מחר למוסך אלעד? או לקחת את הסיכון ולינסוע ככה הביתה

פורסם

עדכון!

הבעיה נפתרה/ נעלמה

הגעתי למוסך שהומלץ פה אמרו לי שהרכב תקין ושיכול להיות זה שלא עשינו עצירות בדרך יחד עם העומס חום ( 44.5 מעלות לפי הרכב) פשוט שיגעו את אחד החיישנים.

חזרתי עם הרכב הביתה אתמול, הכל היה תקין, היום בבוקר נסעתי איתו מהצפון לתל אביב גם הכל היה תקין!

תודה רבה על ההמלצות פה

• תוכן חדש...