Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ 7 מקומות חדש עד 250000 שקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מברר עבור חברים שרוצים להחליף טויוטה ורסו 2013 ברכב גדול ומפנק יותר.

האופציות שחשבתי עליהם: יונדאי סנטה פה (זו הבחירה שלהם כרגע), קיה סורנטו (דגם אורבן אומנם זול אבל לא מספיק מפנק) ופורד אקספלורר שאין לי ממש מידע לגביו.

הדרישה היא לרכב שישמש משפחה בת 6 נפשות, שיהיה מרשים ומפנק. נוסעים ממש מעט (כ-10000 קמ בשנה בלבד).

אני יודע שמדובר בצעד ממש לא כלכלי אבל זו הבחירה שלהם.

אשמח להמלצות על הדגמים שרשמתי וגם על דגמים שלא חשבתי עליהם.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

פורד אקספלורר חדשה לא בתקציב

עד כמה חשוב שזה יהיה ג'יפ?

יונדאי סנטה פה רכב מפנק אך לדעתי משנת 2013 כבר לא מדובר בג'יפ- מרווח הגחון הצטמצם והרכב איבד את היכולות הג'יפאיות הצנועות שהיו בדגם הקודם

הסורנטו נשענת על אותם מכלולים כמו הסנטה פה, יש דגמים מפנקים עם ריפודי עור וכו'. והיא זולה בהרבה, לגבי המראה- עניין שם טעם וריח. לדעתי יש לה נוכחות נאה על הכביש.

כמובן שאם הם "יתפשרו" על רכב בן שנתיים שלוש הם יכולים לקבל ג'יפ מפנק עם קילומטרז נמוך וגם להרוויח את ירידת הערך של השנים הראשונות

פורסם

יכולת השטח ממש לא רלוונטית.

לאקספלורר דגם בסיס שמתומחר ב 265 אלף שקל. אבל ראיתי שאין לא אבזור מינימלי, בטח שלא מול הינדאי/קיה.

ראיתי גם שיש יבוא מקביל (אלבר) של טויוטה היילנדר, מישהו יכול לתת פרטים חוץ ממה שרשום באתר אלבר?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני גפ ממליץ על הטרוורס. מנוע 3.6 ליטר. 8 מקומות. בגאז מאוד גדול גם שהשורה השלישית פתוחה. חסרון יחידי צריכת דלק. 1 ל 6 ק"מ

פורסם
טיוטה סייאנה ? זה רכב מרשים.

למי שלא יודע, בצבור החרדי, הטויוטה סייאנה משמש כרכב שרד, בעיקר מוביל אדמו"רים ורבנים חשובים כגון הרב שטיינמן וגדולי האדמו"רים כגון האדמו"ר מויזניץ ועוד.

כמו כן, בריכוזים חרדיים הרכב משמש כמשנע משפחות, בעיקר מהמעמד הכלכלי הגבוה.

• תוכן חדש...