Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי מספר קלטות וידאו ישנות שאני צריך להעביר לדיסקים.

האם יש דרך לעשות זאת באופן עצמאי ואיזה כלים/מכשירים צריך ?

תודה. :-D

פורסם

איפה מוצאים היום מכשיר וידאו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ספציפית את זה לא ניסיתי, אבל יש לי ניסיון עם כרטיסי לכידה שונים בחיבור USB2, לא יציבים ורוחב הפס המוגבל ממש מפריע, לא סתם הכרטיס הזה נמכר כ"VHS TO DVD", זה בגלל מגבלת רוחב הפס שלא מאפשר הקלטה איכותית.

תיאורתית, כרטיס עם קידוד בחומרה יאפשר העברה של איכות נורמאלית על-גבי USB2, זה לא אחד מהם.

מומלץ לבחור כרטיסים בחיבור PCI או PCI-E.

פורסם

הבעיה שרוב כרטיסי הלכידה הזולים הם מראש לא איכותיים ופוגעים קשה באיכות שהיא גם ככה לא משהו בקלטות VHS (זה היה 250 קוים תיאורטיים במצב אידיאלי). אם אתה רוצה עבודה איכותית באופן חד פעמי - עדיף ללכת לחנות צילום, יש להם VTRים מקצועיים ויש להם כרטיסי לכידה מקצועיים. זה יאפשר להוציא את האיכות המירבית מהקלטת.

כדאי לקחת בחשבון שהקלטות עם השנים מתמלאות פונגוס, גם כל נגינה גורמת לבלאי שמוריד באיכות (במיוחד בקלטת ישנה מאיכות לא הכי גבוהה).

אז אם החומר יקר לך, לך למקצוענים או תרכוש ציוד מתאים שיאפשר לבצע את העבודה בצורה איכותית. כרטיס דגימה טוב יעשה את העבודה. הבעיה שאתה צריך SOURCE טוב ווידיאו VHS זה SOURCE רע, זה משתמש בחיבור RCA שנותן גם ככה כ250 קוים רזולוציה ביום טוב, יציאות קומפוזיט יש רק לסוגים מקצועיים.

א בכל זאת החלטתשאתה רוצה לבד ולא רוצה להשקיע בציוד, יש מקליטי DVD אם תשיג אחד. אז אתה צריך רק מכשיר וידיאו וככה בלי מחשב ישר תהפוך כל סרט לDVD. יש דרכים כאמור לקבל איכות טובה יותר, אבל הכל שאלה של תקציב וחשיבות החומר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העברתי בעצמי קלטות וידאו ישנות, לשמחתי לא נוצרה פגיעה באיכות בעזרת ההתקן USB (מה שצירפו מאיביי) ,

אך הוידאו נחתך מעט בקצוות אבל לא היה קריטי .

כמו שרשמו למעלה, בעזרת וידאו והתקן לכידה (ולדעתי עדיף דיסק או קי מאשר דיסק - אמינות) תוכל לעשות את זה בקלות..

לנוחות ההורים שלי גם העליתי את זה לענן והם יכלו להעלות זיכרונות מהעבר דרך הטלפון האישי שלהם.

פורסם

גם אני המרתי קלטות וידאו למדיה דיגיטלית בעזרת מתאם שקר כל שהוא מעליאקספרס.

מכיוון שלא ממש עניינה אותי האיכות, לא הייתה לי בעיה עם מה שיצא. (קלטות סרטים לילדה.)

בסה"כ, לא נורא. אי אפשר להציג את זה ב- FullHD, אבל זה מספק את הילדה. (לא שהיא רואה את זה...)

• תוכן חדש...