Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכישת יונדאי i20 GLI


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעקבות המלצות חברי הפורום החלטתי לרכוש יונדאי i20 למשפחה הצעירה שלי. מצאתי מכונית מיד 2 שנראית טוב ועונה על כל דרישות המפרט היבשות (טרם נלקחה לבדיקה, אך שמורה מאוד).

שאלתי היא - ברישיון הרכב מצוין שהדגם הוא GLI. לא נתקלתי בדגם הזה במחירון של יצחק לוי. מצאתי התייחסות אחת בפורום לעניין אבל אבל בלי תשובה סופית ולכן - האם מישהו מכיר את הדגם ויודע במה הוא נבדל מהinspire? במחירון של יד2 הוא מתומחר 5k פחות, וזה מעלה בי קצת חששות. לא הייתי רוצה לשלם יותר מדי על דגם מופחת, אבל אני לא בטוחה מה ההבדל. אני גם חוששת מהשוק שיש לדגם הזה לטובת מכירה עתידית.

 

בנוסף המושב האחורי מרגיש לי קצת צפוף. האם למישהו יש ניסיון אישי עם ה-i20 לזוג+ ילד? ושאלה אחרונה - האם יש הבדל באיכות בין מכוניות שמיוצרות ביונדאי הודו לעומת טורקיה?...

תודה רבה לכולם על העזרה!

פורסם

מאחור היונדאי לא הכי מרווחת בקבוצתה אבל עגלה נכנסת וכך גם סל קל,זה לא משנה איפה הרכב מיוצר הרובוט הוא אותו רובוט.

זה השירשור שמצאת?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?400310-%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%99-I20-GLI-%D7%94%D7%91%D7%93%D7%9C%D7%99%D7%9D

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רמת האבזור GLI לא מופיעה גם במפרט הטכני הרשמי של הדגם, כך שאינני יודע להגיד לך מה ההבדלים בינה לבין ה-inspire הרגיל.

מעבר לזה, המושב האחורי אכן קצת צפוף אבל אין סיבה שזוג + ילד לא יסתדר עם רכב כזה. אם כי אני הייתי ממליץ לחפש הונדה ג'אז במידה והתקציב מאפשר. הג'אז מתאימה יותר למשפחה צעירה שמחפשת מכונית קטנה אך משפחתית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה לכולם על התשובות!

אני עדיין לא מצליחה לברר מה העניין עם ה-GLI. מוזר בעיני הדגם הנעלם הזה...

והתייעצות נוספת - האם כדאי לרכוש רכב עם 45000 קמ שנסע בעיקר בעיר, או רכב עם 55000 שנסע בעיקר מחוץ לעיר? שניהם מאותה השנה. אני לא בטוחה עד כמה הנסיעה העירונית שוחקת יותר את הרכב.

תודה!

פורסם

אחרי בירור אני יכולה לתרום תשובה למקרה שהנושא יעלה שוב:

(ותודה למוסך יונדאי נירון בחדרה שהשקיעו בי זמן, כח ונחמדות למרות שאני לא לקוחה).

דגם ה-GLI הוא דגם ה-inspire. זו רמת האבזור הבסיסית ביותר.

לאיש אין מושג למה זה נכתב אחרת ברישיון ולמה זה מתומחר אחרת ביד 2. במחירון יצחק לוי, הדגם רשום כ inspire-GLI ומחיר המחירון שלו כמחיר דגם ה-inspire.

פורסם

טוב לדעת אחת ולתמיד,תודה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...