Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיעו היום לוחיות ''במבחן'' (TEST PLATES) לבית המלאכה שלי.

הן מתירות לי לנוע עם רכבים של לקוחות שאין להם רישוי משולם (מס) או טסט בתוקף (המבחן השנתי) למטרות העברה מבית הלקוח אליי או הפוך, נסיעות מבחן, נסיעות הדגמה וכו'.

התהליך פשוט למדי, מורידים טופס מהאתר של הרשות לרישוי של הממלכה, ממלאים ושולחים בצירוף המחאה (צ''ק). הם בודקים שמדובר בגוף רשום מסודר (במקרה שלי בית המלאכה רשום כחברה בעמ -LTD) ושיש ביטוח ייעודי לתחום.

הם מודיעים שייקח 4 שבועות לטפל בבקשה, אך הלוחיות הגיעו אליי תוך שבועיים.

נמרוד - כשאסיים איתן אחת מהן שלך - למקרה שאין לך כאלו (אני בטוח שיש לך!)

2015-04-17 12.19.25.jpg

פורסם

תודה! מחכה בכיליון עיניים.

יש לי את כל הדורות של הלוחיות הבריטיות משנות הארבעים, כולל לוחית זמנית שגם לה יש מסגרת אדומה, אבל אין אין לי לוחית trade.

הלוחית הקדמית לא אמורה להיות עם משולש למעלה?

נמרוד

פורסם

Good old test plates, lol. Drove to Manchester for the W/E on them and back

to test a Landcrab's average fuel consumption:) We have a similar thing here (Austria), the Probekennzeichen which looks like this:

A_probe01.jpg

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם
תודה! מחכה בכיליון עיניים.

יש לי את כל הדורות של הלוחיות הבריטיות משנות הארבעים, כולל לוחית זמנית שגם לה יש מסגרת אדומה, אבל אין אין לי לוחית trade.

הלוחית הקדמית לא אמורה להיות עם משולש למעלה?

נמרוד

יפה הבחנת.

המשולש הוא המקום להצמיד את ה TAX DISC אשר מוכיח שהאגרה עבור הלוחית משולמת.

אולי לא ידוע לכל הקוראים ולכן ארחיב טיפה.

בבריטניה המבחן השנתי ומס השימוש בכביש מופרדים.

כל רכב חייב במס שימוש בכביש, במידה והוא נע או חונה בכביש ציבורי.

משחר ימי הרכב בממלכה ועד לפני חודשיים שלושה כל רכב היה חייב להציג את אישור התשלום (בצורת דיסקית נייר שמצמידים לחלון הרכב בצד שמאל למטה. )

במסגרת הקיצוצים השונים שהממשל הנוכחי מבצע (התייעלויות וכו') הוחלט להפסיק עם ההנפקה של דיסקת הניר, דבר אשר יחסוך כעשרה מיליו ליש"ט, שזה כלום במונחי כלכלה של מדינה שיש בה 65 מיליון איש, ובכל זאת חסכון זה חסכון.

מה שחביב הוא שבמקביל לביטול הניר, הורחבו אפשרויות התשלום באתר הרישוי ברשת, ע"ע הוספה של אפשרות לשלם בהוראת קבע חודשית, וכך לא צריך לשלם את כל האגרה במכה אחת.

מכוניות מתחת לשנת 74 פתורות ממס שימוש בכביש, שאר המכוניות - המס תלוי בפליטת המזהמים. מיני קופר D למשל לא משלמת אגרה בגלל פליטת מזהמים נמוכה, כך גם מכוניות יעילות רבות אחרות. פיאט 500 בנזין משלמת 30 ליש"ט לכל השנה וכן הלאה.

ידוע שהאנגלים לא אוהבים להיפרד ממסורות ארוכות שנים, אך במקרה זה בן לילה נפרדו רוב המכוניות מדיסקת הניר שהייתה מוצגת בשמשותיהן.

הפיקוח על התשלום נעשה באמצעות מצלמות לזיהוי לוחית רישוי הפזורות בכל מקום.

מי שרוצה לאחסן את רכבו חייב לחדש את ההצהרה כי הרכב מושבת כל שנה. גם את זה עושים דרך הרשת.

ד"א נמרוד, האם יש לך לוחית המתחילה באות Q (לוחיות השמורות למכוניות שנבנו בבית, מכוניות של חברות קיט וכו')

• תוכן חדש...