Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4061 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתחום התקציב יכנסו כנראה רק פאלקן ZE914.

קצת מעל תוכל למצוא טויו CF2, פירלי P1, דנלופ בלו-ריספונס ועם דירוגים קצת פחות גבוהים - קלבר דינקסר HP3, גודייר איגל-ספורט.

מעבר לזה אתה מתחיל לעבור את רף ה-350 ש"ח לדעתי.

המתן לתגובות נוספות מצד הספונסרים בפורום וכמובן משתמשים נוספים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בעיקרון, ממה שזכור לי, לרכב שלך היצרן רשם קוד מהירות V, נדמה לי שרשום על המדבקה בתא הכפפות.

זה מה שהייתי מגדיר במקומך כברירת מחדל, גם אם אין אזכור של קוד מהירות ברישיון הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

V זה קוד מהירות

אם אתה מתעד לנסוע במהירות הזאת או קרוב לשם אז בהחלט לך על V.

240 קמ"ש = V.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

אני לא מתכוון לסוע במהירות הזאת, ואני גם לא חושב שהאוטו מגיע למהירות כזאת או קרוב.

על המדבקה בתא הכפפות כתוב 195/60/15 88V.

לא כדאי ללכת לפי הנחיית היצרן?

פורסם

לדעתי אין הדנלופ בלו ריספונס בארץ

בכל מה שקשור למוצרים שאנחנו מייבאים המחירים ביד 2 לא בדיוק משקפים את המחיר שתשלמו בקופה...

• תוכן חדש...