Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן סקסו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ומרגישים ממש את ההבדל הזה, כלורמ באמת רצוי לוורת על ההנאה של אוטומטי ולקנות ידני (למרות שלא נהגתי בערך 3 שנים על אוטו ידני???)

אני חולק על המושג " הנאה מאוטומטית"

להשיג סקסו אוטומטית זאת לא בעיה מי יודע מה גדולה , כי הן לא נמכרות טוב ...

אני במקרה מחפש סקסו/106 בשביל חבר תקופה מסויימת ואם יש משהו בלוחות, זה סקסו אוטומט.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בוודאי שרצוי, אלא אם את מעוניינת לנסוע ברכב שצורך יותר דלק, ונוסע בטורים יותר גבוהים ולכן הינו רכב פחות שקט ובעל נסיעה פחות חלקה, תשמעי, תמצאי מודעה של אחת אוטומתית, תעשי סיבוב, ותביני את ההבדל, אגב, אם את צריכה עזרה בחיפושים אשמח לעזור לך

אה, הבנתי.. תודה!

ולגבי ההצעה לעזרה בחיפושים, זה יכול להיות נחמד, למרות שעכשיו חשבתי ללכת לכיוון של דייטסו שרייד 99 אוטומטית - איך היא?

:type:
פורסם
אה, הבנתי.. תודה!

ולגבי ההצעה לעזרה בחיפושים, זה יכול להיות נחמד, למרות שעכשיו חשבתי ללכת לכיוון של דייטסו שרייד 99 אוטומטית - איך היא?

רשמת בהודעה הראשונה שלך שהתקציב שלך הוא סביב 20K, מה שאומר ששרייד שנת 99 אוטומטית לא נכנסת בתקציב. במידה והתקציב השתנה עדיף לעדכן ולרשום אותו ואז נוכל להתאים את הרכב המתאים ביותר בהתחשב בצרכים.

השרייד 99 היא בעיקר אמינה. ניראית די זוועה מבחוץ ומבפנים (לדעתי לפחות) נוחה פחות מסקסו.

גיא.

פורסם
רשמת בהודעה הראשונה שלך שהתקציב שלך הוא סביב 20K, מה שאומר ששרייד שנת 99 אוטומטית לא נכנסת בתקציב. במידה והתקציב השתנה עדיף לעדכן ולרשום אותו ואז נוכל להתאים את הרכב המתאים ביותר בהתחשב בצרכים.

השרייד 99 היא בעיקר אמינה. ניראית די זוועה מבחוץ ומבפנים (לדעתי לפחות) נוחה פחות מסקסו.

גיא.

התקציב לא השתנה אך אני חושבת לחסוףך עוד קצת במידה והשרייד מומלצת יותר.

כפי שאתה אומר פה, הסקסו האוטומטית מומלצת יותר אז ייתכן והאופציה של שרייד יורדת מהפרק.

פורסם

מורן, עדיף לך לחפש שרייד, אבל ידנית, או אולי בימבה (מאזדה 121) שיכולה להיות אופציה לא רעה, באוטומט, אבל אני לא בטוח שהיא תיכנס ב-15 אלף.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מורן, עדיף לך לחפש שרייד, אבל ידנית, או אולי בימבה (מאזדה 121) שיכולה להיות

אופציה לא רעה, באוטומט, אבל אני לא בטוח שהיא תיכנס ב-15 אלף.

למה שרייד אוטומטית לא טובה, מאותה הסיבה של השלושה הילוכים?

(מצטערת על הטירטורים, אני פשוט משמ מתלבטת איזה אוטו לקנות ואני כבר על סף של ויתור מרוב כל המאמצים שנדרשים לחיפוש אוטו נורמלי.

פורסם

שרייד אוטומט היא עגלה, לא נוסעת טוב, מגיבה לאחר מספר שניות של לחיצה על הגז מאיצה לאט וכו.

בנוסף יש בעיות אמינות קשות עם המערכת של הגיר האוטומט כשמדובר על שרייד.

***ברצוני להוסיף המלצה לרכב- רנו טווינגו. בתקציב שלך נכנס רכב כזה ממודל של 96, 97 ואולי אפילו 98 צריך לבדוק. הרכב נוח, אמין, מאובזר, בעל מנוע סביר יחסית לגודל הרכב, קטן מבחוץ ומאוד מרווח מבפנים (מאוד!). למרות שהרכב צרפתי הוא בד"כ אמין ביותר (מנוע של רנו5 האמינה והטובה) והואמאוד חסכוני בדלק

פורסם
שרייד אוטומט היא עגלה, לא נוסעת טוב, מגיבה לאחר מספר שניות של לחיצה על הגז מאיצה לאט וכו.

בנוסף יש בעיות אמינות קשות עם המערכת של הגיר האוטומט כשמדובר על שרייד.

***ברצוני להוסיף המלצה לרכב- רנו טווינגו. בתקציב שלך נכנס רכב כזה ממודל של 96, 97 ואולי אפילו 98 צריך לבדוק. הרכב נוח, אמין, מאובזר, בעל מנוע סביר יחסית לגודל הרכב, קטן מבחוץ ומאוד מרווח מבפנים (מאוד!). למרות שהרכב צרפתי הוא בד"כ אמין ביותר (מנוע של רנו5 האמינה והטובה) והואמאוד חסכוני בדלק

מצטרך להמלצה, טווינגו רכב נהדר, אם כי מכוער :)

פורסם

במכוניות הקטנות הללו עדיף גיר ידני, במידה ואת לא זוכרות אותו בתור משהו זוועתי מלפני שלוש שנים שאז נהגת על גיר ידני, עדיף לחזור לגיר ידני, יקח לך כמה ימים לכל היותר להתרגל בחזרה.

אם את רוצה יש לי ליד הבית (אזור הרצליה) רנו קליאו 94 למכירה, יד 2 עם 104K ק"מ, ניראית במצב מעולה! זו יכולה להיות אופציה לא רעה, המחיר שלה סביב 20K, אפשר לבדוק במחירון בדיוק כמה.

גיא

פורסם

אם את רוצה יש לי ליד הבית (אזור הרצליה) רנו קליאו 94 למכירה, יד 2 עם 104K ק"מ, ניראית במצב מעולה! זו יכולה להיות אופציה לא רעה, המחיר שלה סביב 20K, אפשר לבדוק במחירון בדיוק כמה.

גיא

אני לא יודעת למה, אבל שמעתי שהרנו קליאו לא כ"כ מומלצות, למרות שיד שנייה שנת 94 עם 104,000 ק"מ זה מצויין..

והאפילו האיזור שהיא נימצאת (גם אני הרצליינית.. :-P)

• תוכן חדש...