Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד בצל,עם UBER ומה שקורה זה שעד שאני מייבש את המכסה מנוע השמשה האחורית כמה מתייבשת ואז נשאר סימני מים וכן הלאה.

אני חושב שאופן העבודה שלי נכון,אני מניח את המגבת , נותן איזה חצי דקה ~ דקה לספוג את המים ואז עובר לפאנל הבא , ככה ראיתי שעושים ובכל זאת אני לא מספיק.

אז איך אתם עובדים איתה ובכל זאת מספיקים לייבש מבלי שיישארו סימני מים?

תודה מראש וחג שמח!

פורסם

בגלל זה לא כדאי לשטוף בשמש, אני משתדל לשטוף כשהשמש יורדת או מוקדם בבוקר, החום החזק והשמש עצמה מייבשים את המים ומשאירים לך סימנים שזה הסכנה הגדולה.

בעקרון עם המגבת אתה צריך לטפוח אותה על הפאנל, ואז היא סופגת את המים.

אני לפעמים משתמש במגבת פלאפית נוספת עם סיבים ארוכים, כמו ה 1100 של הקוריאני, בשביל הפיניש או בעיקר אם שמתי ספריי ווקס / קוויק דיטייל לאחר הייבוש, זה עוזר במקרה אם נשארו לך סימנים של סטריקים על הרכב לאחר הייבוש עם ה UBER

Opel Adam S 2017

פורסם

חצי דקה- דקה?! מה אתה מנסה לשאוב את הכינרת? (ואם כן אז כל הכבוד, יש כאן יותר ערסים מזבובים)

שתי שניות לטפוח על המגבת והלאה. אפשר גם למשוך אותה לאט ובעדינות על הפאנל, אבל גם זה לוקח 5 שניות לאזור. בדקה בערך אני מייבש את כל הגג (לוקח לי הכי הרבה זמן)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני פשוט מנגב את הרכב עם מגבת (לא UBER),לא רואה צורך להשאיר את המגבת על הרכב 30 שניות.

לגבי השמשות-אחרי ניגוב הרכב אני לוקח מטלית קטנה מיקרופייבר כמו שיש בסופר ועם ספריי לחלונות עובר עליהם וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חייב להגיד שאני גם שברתי את הראש עם הנושא הזה.

בפורום של Autogeek בזמנו המליצו לי אחרי רחיצה של כל אזור (לדוגמה גג+חלונות שזה האזור הראשון שאני רוחץ) להעביר מים זריז על כל האוטו, ככה אזור אזור, וככה המים לא מתייבשים. לפעמים הרגשתי שזה עזר ולפעמים לא, וגם זה קצת נראה לי כמו פיתרון בזבזני.

אשתי נכנסה לתמונה והציעה פשוט להשתמש בספריי חלונות רגיל אחרי השטיפה של האוטו - בהחלט שיפר את תמונת המצב ואני ממליץ על הפיתרון הזה.

עוד אפשרות - להתקין פילטר מים שיוציא מים נקיים ללא אבנית. לא זול, אבל גם לא מאד יקר.

פורסם

הוא תכוון לחלונות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השימוש בuber הוא להניח ולטפוח , ואני כל הזמן משפשף ,אבל בעדינות ולא מפעיל לחץ, אני מפספס פה משהו?

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם (נערך)
ספריי חלונות, על צבע הרכב?

בעבר הממש רחוק זו גם הייתה שיטה שלי להברקת הרכב (אחת מיני רבות,שאת חלקם עדיף לשכוח)

כמובן שזו לא שיטה מומלצת - שבטח לא תורמת לאיכות הצבע לאורך זמן.

עריכה אחרונה על ידי yogev20
פורסם
ספריי חלונות, על צבע הרכב?

בעבר הממש רחוק זו גם הייתה שיטה שלי להברקת הרכב (אחת מיני רבות,שאת חלקם עדיף לשכוח)

כמובן כמובן שהתכוונתי רק לחלונות, לא לצבע!!

פורסם

סתם לדעת,באילו שנים היית עושה זאת?

• תוכן חדש...