Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל חג שמח לכולם!

אז בפברואר שנה שעברה רכשתי יונדאי I10 כתומה חמודה וקומפקטית וטיפלתי בה באותם חומרים שהיו לי מהרכב הקודם. הבנתי שני דברים, אחד שהווקס של מגווירס שלי התיישן והתייבש קצת ובנוסף, אחרי שנה הרגשתי שהברק של הרכב שלי כבר לא אותו הדבר (כנראה ציפוי זול לרכב זול) וגם התחושה כשמעבירים יד על הרכב לא סיפקה יותר..

אז מה עושים?

-שטיפה עם סיטרוס מרוכז

-מעבר עם פלסטלינה סינית

-שטיפה נוספת עם מים

-מעבר עם IPA (מסתבר שאפשר לקנות בחנויות של WOW שזה מסתבר חנות קוסמטיקה פח של נשים, בקבוק גדול עלה כמה שקלים)

-יישום הFUSSO השחור שמתאים לצבעים כהים

IMG_20150405_183723.jpg

תובנות:

להימנע מאוד יישום של שכבה עבה, מאוד מעייף בהסרה, למזלי זה קרה לי בטעות בכמה חלקים קטנים, לדוגמא:

IMG_20150405_182301.jpg

בנוסף, אם בטעות עברתם על פלסטיק מומלץ להחזיק איזו ספוגית עם אלכוהול לנגב במיידי, מנע כל כתם.

עכשיו מגיעות השאלות:

*ליישום השתמשתי בפד האדום של CG, לא מצאתי אותו נוח במיוחד והרגשתי שהוא לא רחוק מהפד שהגיע עם הפוסו (אולי אני טועה) יש מוצר אולי שמגיע עם ידית ושסופג אליו פחות חומר? מה עם השיטה של הריסוס מים על הפד, היה כדאי לעשות את זה כאן?

*להסרה השתמשתי במגבת של הקוריאני שהיא מאוד נוחה ונעימה ומרגיש שהיא נותנת אחלה באפינג אבל היא התמלאה בשאריות של הפוסו הקשות ואני מרגיש שכרגע היא דיי הרוסה, עדיף להשתמש אולי במגבת מיקרופייבר זולה של המטבח בשביל להוריד את רוב החומר?

תוצאות אגב, כן כן זה רכב חדש בלה בלה אין סווירלס וכו כו:

IMG_20150405_183621.jpgIMG_20150405_183655.jpgIMG_20150405_184454.jpgIMG_20150405_184500.jpg

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראית נהדר.

מזכיר לי שצריך לשטוף את שלי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

נראה טוב. תתחדש.

את הפוסו רצוי להוריד לפני שהוא מתיבש לחלוטין וכמו שהבנת- לא לשים שכבה עבה מידי.

לגבי הבאפינג- תנסה להשרות את המגבת במים חמימים עם קצת APC ואז לכבס עם קצת חומץ. היא לא תחזיק להרבה הסרות שכאלה, אבל 3-4 פעמים זה כבר איזה שנה וחצי- שנתיים של שימוש :)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

נראה מעולה!

בהזדמנות זו הייתי גם ממליץ ליישם על הטסות שימנעו את הידבקות האבק השחור שקשה להסיר אותו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
נראה מעולה!

בהזדמנות זו הייתי גם ממליץ ליישם על הטסות שימנעו את הידבקות האבק השחור שקשה להסיר אותו.

אני אנסה!

תודה לכולם

פורסם

אכן כן הקושי עם FUSSO בהסרה והוא לא ווקס למתחילים, וזה הווקס הראשון שהשתמשתי בו ככה שאתה מבין שכל הרכב שלי - היה לבן :lol:

ההסרה לקחה לי כחצי שעה, וידיים שבורות.

מאז למדתי, שכבה דקה ביותר שקופה ככל הניתן, 5 דק' על השעון ולהסיר, גם אם הוא לא התייבש מספיק וגם אם לא ישב על הפח כדי לתת את ההגנה של ה 8 - 6 חודש שאומרים שהוא נותן. (אז מקסימום 4-5 חודש אם זה משנה, מה רע?)

לגבי המגבת באפינג השתמשת ב 1100 של הקוריאני?

אני השתמשתי במגבת צהובה של כימיקל ולא היה נראה כאילו היא נהרסה, אני פשוט שוטף אותן עם סבון שמפו טכסטיל בתוך גיגית קטנה, אבל זה היה רק עם הכימיקל 360GSM, עם ה 1100 הסרתי רק SRP ורק ווקס של DODO JUICE אורנג' קראש. לא השאיר סימנים מלבד ה SRP שמשאיר המון לבן, יותר מה FUSSO.

בכל אופן הרכב שלך נראה מעולה, ג'נטים רק היו מוסיפים, תתחדש! שמור על הצבע!

Opel Adam S 2017

פורסם

SRP זה קצת פוליש עם הרבה פילרים, אז הוא ישאיר הרבה שאריות אם לא משתמשים בו נכון.

צריך לשפשף איתו כאילו אתה עושה פוליש ואז כמעט ולא נשאר כלום.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אני יודע, נתתי לו פשוט להתייבש לאחר "השפשוף" על כל הרכב והוא טיפה התקשה (לא מתקרב ל FUSSO), לאחר מכן ירד דיי מהר אבל השאיר אבק ולכלוך על המגבת 1100, צריך לנער אותה הרבה לאחר מכן ולשטוף עם שמפו טכסטיל, אבל לא רוצה להספים את השרשור של הבחור עם SRP כאן כי זה לא קשור :p

Opel Adam S 2017

פורסם

גם אני ישמתי את הפוסו השבוע וגם אני אחרי פאנל אחד הבנתי איך להתעסק עם החומר , את התוצאה הסופית פחות אהבתי אומנם גלוס מטורף אבל לדעתי גונב קצת מעומק הצבע.

ממליץ מאוד להרטיב את הפד לפני היישום עשיתי זאת וזה מצויין הפד לא סופג כמעט חומר.

לגבי הבאפינג , אני השתמשתי בצהובה של הקוריאני שעברה די הרבה בחייה , לדעתי כל מגבת מיקרופייבר תעשה את העבודה .

COCOdetailing

פורסם

הגלוס שלו מעולה אבל זה באמת בא מעט על חשבון עומק הצבע.

ואכן +1 בנוגע להרטבת הפד! לדעתי זה חשוב כאן. ראיתי גם המלצות לזה בחו"ל וגם שיפופו המליץ מהנסיון שלו עם החומר.

Opel Adam S 2017

פורסם

מתעלק

למישהו כאן שמשתמש בFUSSO יש פד שלא סופג הרבה מהחומר?

אולי פד בצפיפות גבוהה?אחרי השימוש אני לפעמים מעדיף לזרוק את הפד ולקנות חדש.

פורסם

הפדים של מגווירס שיש באוטוסטור, 5 שקל ליחידה, מספיק לי ל 2-3 שימושים אם אני ממש מתעצל על ללכת לקנות חדש.

תשפריץ עליו ONR לפני שאתה טובל ב FUSSO (לא יותר מדי, 2 התזות) ותתחיל למרוח.

Opel Adam S 2017

פורסם

עשיתי לפני כמה ימים שכבה די עבה של פוסו, האם כדאי לעשות עוד שכבה שתיים?

מאוד ממליץ עליו, קצת קשה לעבודה אבל התוצאות פשוט מדהימות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...