Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשביל לבדוק בידינג והגנה כמו שצריך נסה להתיז MIST על איזור עם האוטם, הבידינג של הפוסו חזק מאד ואמור לראות עיגולים וטיפות כמעט מושלמות, (אגב אני מעדכן שהוא מחזיק אצלי כבר, בלי עין הרע, כמעט חצי שנה).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואת כל זה, אתה חוסך עם panel wipe של gtechniq.

תקנה כבר.

לא היה לי מושג שיש מוצר כזה :p

עם כל הכסף שהוצאתי על אלכוהול / שמפויים ובזבוז של הסיטרוס יכלתי באמת לרכוש את זה, 70 שקל באוטוסטור.

שימוש כרגיל אחרי פלסטלינה וסיימנו?

Opel Adam S 2017

פורסם

שימוש במקום ipa.

קניתי ליטר מהמוצר דרך detailed clean, לא זוכר כמה עלה לי, אבל השתלם הרבה יותר מהכמות/מחיר שמוצעים באוטוסטור.

אבדוק לך מאוחר יותר אם תרצה.

"יאללה בירי".

פורסם

בכיף, נראה מוצר חובה! נראה גם יותר בטוח לטווח הארוך מאשר אלכוהול, אני לא מעט מחליף הגנות סתם כדי להתנסות. היום כבר אין אצלי פוסו על הרכב רק לקראת החורף איישם שכבה.

Opel Adam S 2017

פורסם

הוא לא בטוח יותר מאלכוהול. הוא בעצמו אלכוהול עם תוספים שאשכרה יכולים להוריד וקס (אלכוהול נקי לא מוריד פוסו בעצמו).

האלכוהול נועד לפרק שומנים ולאדות את השאריות של החומרים האחרים.

צ'יפופו- אני אשמח לאיזה 100 מ"ל אם אתה מוכר, נשאר לי קצת ממה שאני קניתי אבל לא מספיק בשביל להעביר יד על הרכב (בשביל שכבה שניה של אופטיקוט).

מיכלים סטריליים עלי :) (לא סתם עובד במעבדה)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...