Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מפות ל-GPS לצפון אמריקה (MIO-300)


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי GPS סוג MIO-300 ותיק וחביב. יש עליו מפות ישראל ואירופה. אני זקוק למפות לUSA די בדחיפות. ניסיתי דרך היבואן כמה פעמים ולא הצלחתי ליצור איתם קשר. האם ניתן להשיג את המפות הללו? בחנות אחת נאמר לי "אין ולא יהיה יותר". אחר הציע לי מפות אחרות עם התאמה, אבל אני חושש. אם זה לא יעבוד, אני אתקע שם ללא GPS.

 

אודה על כל עזרה אפשרית.

פורסם (נערך)

תוריד את מפת ישראל משרשור המפות (פוסט #522), שים אותה במקום המפה שיש לך כרגע, ואם המכשיר יצליח לקרוא אותה, תבקש את המדינות שאתה צריך.

אם המכשיר שיש לך מוגבל ברשיון למפות שאיתם נרכש, נשנה כיוון ונתקין תוכנה שלא מוגבלת רשיון.

 

עריכה: במחשבה שניה, לפרוץ מכשיר mio זה יותר מורכב. אם הוא לא יקרא מפות אחרות, וסביר להניח שהוא לא, תחפש בגוגל מאמרים תחת how to unlock mio 300"...h"

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

תודה. לא חיפשתי ממש לפרוץ, אני מוכן לשלם, אבל לא מצליח להגיעל לחנות שיש בה את זה. לשכור זו אופציה, אבל תוספת המחיר כבר יותר גבוהה ממחיר מפות. אולי אחרי החג יהיה אפשר דרך היבואן.

מישהו מכיר חנות שמוכרת מפות של MIO חוץ מהיבואן עצמו?

תודה בכל אופן.

פורסם

למה לא להשתמש בנייד? יש תוכנות חינם עם מפות להורדה או לחילופין קנה חבילת DATA ונווט עם גוגל מפות

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
×
×
  • תוכן חדש...