Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אנחנו 5 נפשות כרגע. מניחים שמהלך ה3 שנים הקרובות בעזרת השם נגדל עוד :)

אנחנו מאוד רוצים להחליף את הרכב הנוכחי קורולה 2008 ברכב חדש, ומתלבטים האם להחליף לקורולה 2011 או לרכב של 6 מקומות.

רכב 6 מקומות, קיבלנו הצעה מסוכנות טויוטה לורסו מתאריך ינואר 2011, עם כ60K קמ, אחריות יבואן מלאה לשנה (טויוטה SELECT),הרכב יד שנייה מליסינג (חברת הליסינג נשמעת קטנה ואני באופן אישי לא מכיר אותה, אנחנו נהיה יד שלישית) בתוספת של כ70K בנוסף לקורולה שלנו.

איך הורסו מבחינת אמינות ועלויות תחזוקה? איך היא בצריכת דלק לעומת הקורולה?

האם התיבה הרציפה בעייתית?

לפי מה שראיתי הורסו לא תתאים באמת ל7 נפשות כיון שאז אתה בלי באגז בכלל, כרגע אנחנו 5 נפשות שהצעיר ביותר הוא בן שבועיים וקצת. הרכב ניראה ככה ככה, חלון נהג לא עובד, ריפוד ככה ככה וכדומה, אבל הם מתחייבים להשביח את הרכב ולתקן מה שצריך.

אפשרות שנייה היא להחליף לקורולה שנת 2011, יעלה לנו בתוספת של כ60-65K שח. אבל אז אנחנו חוששים שבעוד שנתיים שלוש לא יהיה לנו מספיק כסף להחליף לרכב אחר.

טיפים ועצות ייתקבלו בברכה.

עריכה אחרונה על ידי vardump
פורסם

רציתי להוסיף שאני צריך רכב שכרגע יוכל להכיל 3 כסאות ילדים (1 לתינוק, ו2 לתינוקות הגדולים יותר בני שנתיים ושלוש). ובשנים הקרובות כיסא נוסף.

פורסם

ברוך הבא לדילמה האלמותית הנוגעת לרכב עם שלושה מושבי ילדים...

האם בדקת אם ניתן להכניס את המושבים בורסו? רוחב ובעיקר מבנה המושב בעייתי ולעניות דעתי לא יתאים

לדעתי אתה צריך להחליט אם אתה מחפש רכב ל-5 נפשות שישמש אותך ל3 שנים הקרובות או לקנות מעכשיו רכב ל6 נוסעים. רוב המיניוואינים לא יעשו את העבודה כשמדובר על 6 נוסעים באופן קבוע (אולי SMAX וגרנדיס כן)

פורסם (נערך)

תודה על המענה,

לפי מה שראתי ,

גרנדיס שותה דלק ברמות מטורפות, אז אני לא יודע אם אוכל לעמוד בזה.

גם הבנתי שמדובר בתיבת הילוכים לא סטנדרטית ולא ממש רוצה להיכנס להרפתקה הזאת מחדש.

אגב, למעשה הדילמה היא לגבי 4 מושבי ילדים. כרגע 3, אבל בשנים הקרובות 4. (הגדול כבר יהיה בבוסטר אני מניח)

לא יודע מה לעשות..

עריכה אחרונה על ידי vardump
פורסם

אני אנסה להסביר את עצמי יותר טוב, מה שאנחנו מחפשים למעשה זה רכב שיתאים 4 ילדים + 2 מבוגרים + בגאג לעגלה.

לא חייב 7 מקומות.

התקציב לא בשמיים, בסביבות 80-90K.

אילו אפשרויות עומדות בפני לדעתכם?

• תוכן חדש...