Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

הגעתי לביקור והייתי אמור להביא איתי את הפאנטום 2 שלי אבל משיקולי משקל עודף נאלצתי לוותר עליו.

אני יוצא לקמפינג בשבוע הבא ומעוניין לתעד קצת מהאויר ולכן אשמח לשמוע מכם אם יצא לכם להתנסות בהשכרת רחפן בסגנון פה בארץ ולקבל המלצה בהתאם.

אופציה נוספת אם למישהו מכם יש רחפן כזה ויכול להשאיל לי אותו או בתשלום כמובן אני אשמח (כמובן התחייבות שלי שאם יגרם נזק כלשהו אני אשא בעלויות התיקון).

אני צריך את הרחפן ביום שלישי בשעות הערב עד חמישי בערב.

תודה רבה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ביגללך קניתי פנטום,

הייתי נותן לך את שלי אבל שלי כרגע נימצא בתיקון ממתין לחלקים, או שתנסה בלול טיוי, או שתכנס לפייסבוק ל רחפנים בשמי ישראל.

יש שם אנשים זהב יש סיכוי גדול שיעזרו לך שם

פורסם

יש לי פנטום 1 שמוגבל לסוללות של 2200 (בערך 7-8 דקות)וכרגע יש לי רק סוללה אחת שעובדת וגימבל שמחובר

ל גו פרו 3 . אתה יכול להשתמש ולהחזיר בכיף.

• תוכן חדש...