Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר בתרסיס הברקה והגנה לדשבורד. האם מישהו מכיר את התרסיס הנ"ל ויכול לתת לי חוות דעת עליו? הגיע לידיי בקבוק חדש לגמרי של זה, אבל אני פוחד שההשפעה שלו דומה לשאר תרסיסי הסקאי הזולים והשומניים. האם הוא נחשב למוצר איכותי, או שעדיף לי להימנע ממנו?

זה המוצר:

2737_lg.jpg

תודה וחג שמח. :-)

פורסם

אין לי ניסיון עם החומר הנ"ל.

אבל, אני יכול להמליץ לך על שני חומרים מעולים

1.אופטיבונד

2.נטורל שיין

Manual for life

פורסם (נערך)

תודה לכולם על העזרה.

שאלה נוספת היא האם הוא באמת מבריק את הדשבורד כל כך? אני יותר בקטע של "לחדש" את הגוון של הדשבורד שיהיה כמה שיותר מקורי (שחור מט) ושלא יהיה מבריק מדי עד כדי כך שאני אראה השתקפויות מהשמש כמו שקורה בשימוש בסקיי למיניהם. אם כבר מבריק, אז שיהיה לפחות בטעם... :wink:

נ.ב כדאי לשים מהחומר גם על ההגה, או שעדיף שלא? מהבחינה שהוא יהיה שומני ומחליק בין הידיים.

עריכה אחרונה על ידי cars-@-lover
פורסם

תיישם על הפלסטיקה והדש, לאחר מכן תתן לחומר לשבת כמה דקות, ואז תעבור על כל החלקים שעליהם יושם המגס עם מטלית מיקרופייבר, זה ייעדן את הברק.

אל תשים את החומר הנ"ל על ההגה, יקח לך זמן להפטר מהתחושה השומנית, מה שגם האספקט הבטיחותי דיי משחק כאן.

במקרה וההגה מעור, יש ליישם חומרים המתאימים לכך.

במקרה וההגה מפלסטיק, יש לקנות רכב עם הגה מעור :)

"יאללה בירי".

פורסם

לי יש את החומר כשנה כבר, אחלה מוצר, לא גורם לברק ושומן כמו התרסיסים הזולים, רואים שהפלסטיק חי יותר ולא שומני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צ'יפופו - אתה יכול לפרט איך ליישם חומר הברקה לדשבורד? אני עד היום הייתי מנקה את הדשבורד והפלסטיקה עם מגבונים ואז לוקח מטלית ( קשה למצוא מטלית שלא משאירה סיבים אם תוכל לתת עצה בנוגע לזה זה יעזור מאד ) שם עליה כמה שפריצים של החומר ( אני ספציפית משתמש בSON OF A GUN ׁׂׂׂ) ואז מורח עד שאני מרגיש שכבר אין חומר ואז שוב משפריץ . משהו לתקן /לשנות / לשפר ?

פורסם

מנקה עם apc מדולל ומטלית מיקרופייבר.

את החומר עצמו מיישם עם פד סיני צהוב פשוט, לטעמי זו השיטה הכי נוחה.

אין סיבים, חסכוני בחומר, נמרח הכי בקלות.

לאחר המריחה ממתין כמה דקות, ועובר שוב עם מטלית נקיה כדי להפטר משאריות חומר וברק מוגזם.

"יאללה בירי".

פורסם

תודה לכל העוזרים, עזרתם לי מאוד. אתמול השתמשתי בחומר ואני חייב לציין שהופתעתי ממש לטובה. גם מבחינת הברק הוא לא מוגזם מדי, אם כי הייתי מעדיף משהו טיפה פחות מבריק. הוא גם לא שומני, אבל יש לו תחושה קצת חלקלקה שזה קצת הבהיל אותי בהתחלה. בסך הכל אני באמת מרוצה מהמוצר ומהתוצאה.

במקרה וההגה מעור, יש ליישם חומרים המתאימים לכך.

במקרה וההגה מפלסטיק, יש לקנות רכב עם הגה מעור :)

אהבתי :-)

ההגה שלי מפלסטיק בכל אופן, ולמעשה אני די מרוצה ממנו. הרכב שנת 2008 והפלסטיק נראה כמעט כמו חדש מבלי שהתעסקתי בו בכלל. ציפוי עור להגה נחמד ונעים מאוד למגע כשהוא חדש, אבל נהגתי בכמה רכבים בני 4 ומעלה עם ציפוי עור והוא כבר הופך להרבה פחות נעים. אולי אם הבעלים היו מטפחים אותו הוא היה נשמר יותר טוב...

• תוכן חדש...