Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מישהו התנסה בקנייה מהאתר?

האם באמת הבדיקות שהרכבים עברו מהימנות?

חוץ מהבדיקה, והעובדה שהרכבים מפרטי, מה היתרונות של האתר?

תודה רבה

פורסם

לא יצא לי לקנות או למכור דרכם רכב, אבל יצא לי לבקר במתחם ביחד עם כמה חברי פורום במסגרת יום הכרות שהם עשו.

נראה שלצד הקונים יש לא מעט יתרונות, הקונה לא חשוף לשלל הרמאויות שנפוצות מאוד בשוק המשומשות שלנו, מדובר ברכבים שעברו סינון ראשוני וברגע הפגישה עם האוטו כמות ההפתעות הלא נעימות מצטמצמת משמעותית (למשל מוכר שמספר בטלפון שהאוטו "חדשששש" ומושלם אבל בחיים האמיתיים בעל שלל מכות, שפשופים, קרעים בריפודים ובכלל יד רביעית ולא יד שניה), כל נושא העברת הבעלות והכסף בטוח יותר וכמובן האחריות שמקבלים עם האוטו והאפשרות להתחרט אחרי כמה ימים.

החסרון המשמעותי, בעיניי, כרגע זה ההיצע שעדיין מצומצם ביחס לשוק המשומשות כולו והעובדה שאי אפשר לסיים את כל התהליך ביום אחד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם אני הייתי במסגרת אותו מפגש. כמו שציינה MURZILKA היתרון הגדול הוא הורדת ההסתברות לרמאות או הונאה לכמעט אפס,

וגם אז יש לך את כלמוביל כגב. אתה מקבל את כל הפרטים על הרכב מראש, כולל ציון השריטות, מכות ודפקטים, אם כמובן קיימים,

וגם העברת הבעלות והכסף נעשים על ידם, בצורה מפוקחת, עם חשבון נאמנות, ככה שאתה יכול להיות רגוע שאין איזה עוקץ או רמאות.

הבדיקות שם הן בדיקות של מכון בדיקה, והם משולמות ע"י סוויץ', שאין להם, לפחות לא באופן ישיר, אינטרס שהן יצאו טובות יותר, או

גרועות יותר, כי הם גם נותנים לך אחריות מסויימת של חצי שנה על הרכב, וגם 5 ימים להתחרט על הקניה מכל סיבה שהיא, ולכן לא

נראה לי שיש להם רצון לעשות מניפולציה כלשהי על הבדיקה.

החסרונות הם כמו שצוין שאין מבחר יותר מידי גדול, אין רכבי יוקרה(למי שכן מחפש), ולמי שמחפש מציאות וכדומה, אין מה לחפש שם,

כי אלה רכבים שיימכרו במחירי שוק. בקיצור מיועד לכל מי שמחפש רכב ממוצע, במחיר שוק, ועם מינימום כאב ראש והתרוצצות.

פורסם
תודה על התגובות.

הייתם שולחים רכב לבדיקה מטעמכם, או מסתפקים בבדיקה שמספקים שם?

כלל ברזל. בעולם הרכב לא לסמוך על אף אחד. תמיד לקחת לבדיקה מטעמך.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

אני לא חושב שתקבל תוצאות שונות מהותית ממה שמופיע בבדיקה שלהם, למעט הבדלים שקיימים בין מכונים,

וכמו שתיקח לשני מכונים שונים ויכול להיות שוני במה שכל מכון יכתוב.

אם אני זוכר נכון היה שם קונה שבא להפגש איתנו, ואמר שהוא לקח את הרכב לבדיקה אחרי הקניה, ויצאו לו

אותן תוצאות, אבל אני לא סגור על זה.

• תוכן חדש...