Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

יש ברשותי AUDI A4

כרגע חוסך לריפוד עור (רוצה בצבע שוקולד) :)

כמה לדעתכם עולה ריפודי עור בתפירה

לא חייב עור אמיתי

אני לא מבקש מחיר מדוייק אלא פחות או יותר

ואם יש לכם רפדים באזור הדרום אשמח

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני ממליץ לך על טופ קאר, נמצאים בחולון. יצא לי לראות 2 עבודות ריפוד שלהם וזה נראה טוב.

מחירים זה כבר תלוי במה שתרצה לעשות ובחומרים שתבחר בהם.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אי אפשר שלא לציין את אוטו-אלגנס. עבודות יפות מאוד בכל הקשור לעור.

בחולון יש גם את מרפדיית עמירה, לא יודע האם הם עובדים עם עור / דמוי עור.

M-TECH E46

פורסם (נערך)

למה בתפירה?

אני קניתי 450 שקל דמוי עור ויושב ממש טוב.

אם אתה רוצה אשלח לך תמונות בפרטי.

עריכה אחרונה על ידי MrCola
פורסם

אוטו אלגנס זה שם דבר בתחום. העבודות הכי איכותיות שראיתי הם עובדים אם אני לא טועה רק עם עור אמיתי שמותאם ונתפר בדיוק למושבים שלך כמו מקורי מהיצרן ,וזה ממש לא זול..סדר גודל של 8000 שח לדעתי.וכל הכיסויים האלה מדמוי עור לא שווים שקל נדבק לת....ת ולא מחזיק הרבה זמן אם כבר עושים אז עושים כמו שצריך בטח שברכב כמו אודי רצוי שייראה כמה שיותר מקורי,זו דעתי כמובן .

שיפוצים..

פורסם

טופ קאר בחולון מומלצים, כמובן שמדובר בעור תעשייתי ולא אמיתי אבל השמועות מספרות שמדובר בחומר מעולה. והעבודות לא רעות בכלל בטווח מחירים סביר של 1500 שקלים ומעלה (מאות דוגמאות שונות) שווה לבדוק.

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

מצתרף להמלצה על טופ קאר בחולון,עור תעשייתי אומנם אבל נראה ומרגיש כמו הדבר האמיתי!( 4 ילדים ברכב חגיגה)

גם אני הייתי סקפטי,נגשתי בהפתעה למקום וראיתי אותם עובדים ואת התוצאה על רכב אחר.

מיד קבעתי תור לרכב אחד שלי בחרתי צבע צורה ומרקם של עור.

אם תרצה אשלח לך תמונות לסמארטפון, שלח ל בפרטי מס.

• תוכן חדש...