Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח את עזרתכם בחיפוש אחר רכב חדש לי ולאשתי (כרגע אנו השניים היחידים ברכב).

הכיוון הוא מיני (לא סופר מיני), שנתיים-שלוש אחורה, תקציב סביבות ה-60K (אפשר לחרוג)

הדבר הכי חשוב לי נוחות נוחות נוחות! מאוד חשוב לי שהמתלים יהיו יציבים יחסית לרכב מיני, ושארגיש כמה שפחות את הנסיעה

הדבר הנוסף הבא שחשוב זה החסכוניות בדלק כמובן.

אשמח לעצות לגבי דגמים רלוונטיים.

תודה מראש.

פורסם

פיאט פנדה!

לדעתי (ולא רק לדעתי) מכונית המיני הנוחה ביותר, למרות שיש לה בסיס גלגלים של מכונית מיני, הנסיעה בה נוחה מאד ובשונה מרוב מתחרותיה אירופאיות או אסייתיות שקופצות, מקפצות ומתזזות.

חסכונית, אמינה, חביבה וזולה מאד לתחזוקה (טיפולים כל שנתיים או 30,000 ק"מ). 3 שנות אחריות.

אתם יכולים לרכוש חדשה 2015 במחיר הזה (לפני שבוע נמכרה גם בפחות 59,900 ש"ח.

לי יש אחת ואני מרוצה מאד.

הכל בתנאי שאתם מוכנים להסתפק בגיר ידני (לא ציינתם דרישה מיוחדת לגבי הגיר).

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

פונטו איבו משרתת אותנו נאמנה בשנה האחרונה, עקב שחיטת הערך בשוק המשומשות אתה יכול לקבל רכב שבד"כ יהיה יותר מאובזר ובשנתון יותר גבוה מהמתחרים שלו, בנוסף היא מובילה בסעיף הבטיחות (7 כ"א, ESP וכו'), מציעה תא מטען שימושי (מושבים אחוריים משתטחים לחלוטין), מראה יפה ולא שגרתי - לטוב ולרע (יש כאלו שמעדיפים רכב שכיח).

חסרונות: גיר רובוטי שחלק מאוד סולדים ממנו, ומנוע חלש למדי.

אקזמפלר לדוגמא - EVO MY STYLE (לא מכיר ולא קשור לבעל הרכב)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

תודה רבה לכם על התגובות!

מה דעתכם בגדול על קיה ריו מבחינת נוחות? וסיאט איביזה?

ראיתי שהקיה ריו אוטו די מרווח מבפנים, האם למישהו יצא לחוות את הנהיגה שלו?

תודה מראש.

פורסם

קיה ריו היא מכונית די נוחה - אך כפי שציינו הביצועים שלה לא משהו.

האיביזה חסכונית יותר עם ביצועים הרבה יותר טובים, אך יותר יקרה ויותר מסובכת לטיפול.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פונטו איבו רובוטית שנת 2010 שירתה אותי ואת בן הזוג שלי במשך כמעט שנה וחצי בצורה נהדרת, את הסיכום אתה יכול לקרוא כאן.

בתקציב שלך תכנס אחת הגרסאות המאובזרות משנת 2012 ואולי עדיין באחריות יצרן.

אם כבר הזכרת את הסיאט איביזה, מבחינת ההספק בוודאי שהיא תהיה משמעותית חזקה יותר עם המנוע 1.2TSI, אבל מבחינת הנוחות היא מרגישה הרבה הרבה פחות טוב מהפיאט.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הריו מרווחת ונוחה, אבל מצד שני עצלה (יחסית) ובזבזנית. אני מצטרף להמלצה על 208. היא גם מהגדולות ולדעתי הכי נוחה בקטגוריה.

פורסם

איביזה ופונטו טובות אבל מזדקנות וכבר יש מכוניות חדשות וטובות יותר. לדעתי 208 היא אפשרות טובה. היא גם מהנחות בקטגוריה.

• תוכן חדש...