Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

התייעצתי כאן בעבר (המון תודה על התשובות), ואני חוזרת עם עוד שאלות.

החלטתי על קנייה של סופר מיני, כתשמש כרכב שני למשפחה עם 2 ילדים קטנים.

המליצו לי כאן על פג'ו 206+, שנראית מצויין, הבעייה היא שאני גרה בדרום והיצע הרכבים כאן לא גבוה במיוחד.

לכן, אני מבקשת מכם עזרה בבחירה של מספר דגמים.

מה שחשוב ברכב שיהיה אמין, חסכוני ובטיחותי. את רוב הנסיעות יעשה לעבודה ולגן (בתוך העיר). לא חשוב ידני או אוטומט. אפשר להתגמש מעט בתקציב.

הדגמים שחשבתי עליהם:

1. כמו שהומלץ, פג'ו 206+, 2009-2011.

2. פיאט פונטו גרנדה ידנית 2008-2009.

3. דייהטסו סיריון 2007-2008.

האם תוכלו להוסיף עוד דגמים שכדאי להסתכל עליהם? ומה דעתכם על הדגמים הללו, אילו עדיפים?

תודה רבה

פורסם

למה הם נפסלות?

דעה אישית שלי, בואי נגיד שאני חובב יפניות בגלל אמינות.

כל הצרפתיות והאיטלקיות לא מדבר אליי.

יש לך עוד אפשרות טובה לשקול זה את הסוזוקי אלטו שנים 10-11 בתקציב של 30K-35K.

לדעתי או האלטו או הסיריון יספיקו לך בהחלט, רכבים אמינים מאוד.

פורסם

חשבתי על אלטו. קצת חוששת בגלל הגודל, אני צריכה להכניס 2 כסאות בטיחות, ואם אני אצטרך גם עגלת תינוק מדי פעם?...

ואם כבר אלטו אז לא עדיף יונדאי I10 או קיה פיקנטו?

פורסם

אם את צריכה להכניס 2 כיסאות בטיחות, לדעתי תתאמצי טיפה ותוכלי לקנות יונדאי I20 שנת 2010-2009. לי ולאשתי יש כזו, אחלה מכונית שבעולם, צריכת דלק סבירה, הרכב מרווח, בטיחותי (5 כוכבי בטיחות, 6 כריות אויר אפילו בגרסת הבסיס) מאובזר בכל טוב (מראות חשמליות מתקפלות, מחשב דרך, 4 חלונות חשמל, ESP, 6 כריות אויר ועוד...).

אמינות מעולה, אצלנו כבר היגיעה כמעט ל 150000 ק"מ בלי בעיות מיוחדות.

לבחור שאמר שהוא לא מעדיף את הפיג'ו- יש לי שכן שעובד במוסך מורשה של פיג'ו - סיטרואן כבר כמה שנים טובות. הוא בעצמו לא חובב צרפתיות ומחזיק רק רכבים יפאניים אבל אמר שה 206 ידנית (בדגש על ידנית) מאוד מאוד מוצלחת ואמינה, אם מטפלים בה כראוי. אני לא הייתי פוסל אבל זה שיקול שלה.

פורסם

כן, גם רכב טוב. היתה לחברה של אשתי והיא מאוד היתה מרוצה ממנה. לגבי גודל של הסיריון צריך לבדוק. מה שכן, לסיריון יש רק 4 כוכבי בטיחות וכתבת שאת צריכה להושיב ילדים...בגלל זה אני חושב שכדאי להשים אותה בעדיפות שנייה ולרכוש רכב בטיחותי כמו ה I20/פיאט גראנדה פונטו.

פורסם

הייתי הולך על גרנדה 1.4 ידנית גם בטיחות טוב, חיסכונית ולא יקרה לאחזקה וגם תא מטען גדול משל הסריון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
מתוך הרשימה שנתת הייתי הולך על הסיריון בלב שלם.

בפג'ו ופיאט לא הייתי נוגע.

אם אתה לא מכיר בבקשה אל תגיב בצורה כזו, כי אתה מטעה.

יש לי נסיון(יותר נכון למשפחה) של 380 אלף ק"מ עם פנדה דור קודם(2006) רובוטית, ו3 פונטו איבו שונות(אחת 2010 ושתיים 2012), שתיים רובוטיות ואחת ידנית.

מכוניות סופר אמינות!

איך בדיוק אלטו נכנסת לקטגוריה של רכב בטיחותי שיסיע שני ילדים אני גם לא מבין. כנ"ל הסיריון שגם לא ממש בטיחותית. באותו סכום כסף של סיריון ניתן למצוא פונטו חדישה ובטיחותית יותר מיד פרטית, ולא בטוח שפחות אמינה בגירסה הידנית. ב35K את יכולה לפזול בקלות לפונטו איבו 2010, ואפילו 2011, גם בגירסא רובוטית.

בגלל עניין הילדים אולי באמת כדאי לחפש רכב עם תחת(תצורת סדאן) כמו שהציעו. יהיה הרבה יותר נוח אם צריך להסיע לפעמים עגלה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

elor99, ואתה אומר זאת על סמך ניסיון אישי או שלשכן של גיסתך הייתה פיאט אונו שהתחממה בעליות של הקסטל?

פותחת השרשור, דבר ראשון, מחפשים אוטו טוב ולא אוטו קרוב.

תעשי שיעורי בית מול הלוחות, דברי עם מספר מוכרים שנראים לך ותקבעי לך יום מרוכז שבו תראי את הרכבים שנראו לך מעניינים והם רחוקים ממקום מגורייך, תאספי המצלות על מכוני בדיקה\מוסכים באיזורים שאליהם את הולכת כדי שתדעי איפה לבצע את הבדיקה במידה ותמצאי רכב שעונה לדרישות וציפיות.

לגבי הדגמים, פונטו גרנדה ידנית בשנים 2008-2009 הגיעה לרוב ברמת גימור הכי נמוכה, משמעות-2 כריות אוויר בלבד וללא ESP. אני אישית ממליצה לך להתרכז בפונטו איבו (ולא גרנדה) שנמכרה בארץ מ2010, כבר ברמת הגימור הנמוכה (אקטיב) היא צויידה ב 7 כריות אוויר וESP (ועוד כמה מערכות בטיחות).

אם אין לך התנגדות לתיבה ידנית, הרווחת פעמיים, גם כי הרכבים האלה זולים יותר וגם את מנטרלת את הגיר הרובוטי שחלק מהרוכשים עדיין מפחדים ממנו.

לי יש ניסיון עם פונטו איבו 2010 (ועוד עם הגיר הרובוטי), מדובר ברכב מאוד אמין, מרווח, בטיחותי וחסכוני בדלק.

הדבר האחרון שהייתי ממליצה לך זה להסיע את ילדייך בסוזוקי אלטו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בגלל עניין הילדים אולי באמת כדאי לחפש רכב עם תחת(תצורת סדאן) כמו שהציעו. יהיה הרבה יותר נוח אם צריך להסיע לפעמים עגלה.

איזה רכב יכול להתאים בתקציב שלי? עם אחזקה לא יקרה, בכל זאת מדובר ברכב שני

תודה

פורסם

אני אישית ממליצה לך להתרכז בפונטו איבו (ולא גרנדה) שנמכרה בארץ מ2010, כבר ברמת הגימור הנמוכה (אקטיב) היא צויידה ב 7 כריות אוויר וESP (ועוד כמה מערכות בטיחות).

אם אין לך התנגדות לתיבה ידנית, הרווחת פעמיים, גם כי הרכבים האלה זולים יותר וגם את מנטרלת את הגיר הרובוטי שחלק מהרוכשים עדיין מפחדים ממנו.

לי יש ניסיון עם פונטו איבו 2010 (ועוד עם הגיר הרובוטי), מדובר ברכב מאוד אמין, מרווח, בטיחותי וחסכוני בדלק.

הדבר האחרון שהייתי ממליצה לך זה להסיע את ילדייך בסוזוקי אלטו.

תודה רבה, אני אסתכל על האיבו.

אין שום בעייה עם גיר ידני.

• תוכן חדש...