Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכיוון שלך נכון בסך הכל בחרת רכבים טובים.

מבחינת סופר מיני אני נוטה יותר לכיוון הפונטו איבו. זה רכב מודרני יותר, בטוח יותר, ומרווח יותר מה206+ והסיריון. כמו כן יש לא מעט ממנו בשוק.

בנוסף המחירון שלו נמוך כך שאפשר לקנות שנתון גבוה, וגם אחרי זה יש מה להתווכח זה אני אומר מנסיון גם של מכירה וגם של קניה(הרכבים אומנם של אבא שלי אבל הוא מפיל עליי את הנושא) אז גם אם את רואה מחיר X במודעה או מחירון Y תזכרי שהרכבים נמכרים בפחות. הבעיה היחידה שעולה לי לראש היא נושא העגלה, ואני לא מתכוון לפונטו שהיא עגלה נחמדה בפני עצמה. אין לי נסיון בנושא הזה עם הפונטו איבו.

עוד אופציה שלא עלתה זו הונדה ג'אז. רכב שנחשב אמין מאוד וגם מרווח, הבעיה מחירון גבוה מאוד.

גם האופציה של רכב סדאן היא טובה, יונדאי I20 נותנת הרבה גודל לשקל, מה שכן אני לא יודע מה רמת המחירים שלה.

גם רכבי סדאן משפחתיים כמו מיצובישי לנסר הם אפשרות אם חשוב עניין העגלה. אם זה רכב שני שלא נוסע הרבה ההבדל בעלויות האחזקה לא יהיו גבוהות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

גם רכבי סדאן משפחתיים כמו מיצובישי לנסר הם אפשרות אם חשוב עניין העגלה. אם זה רכב שני שלא נוסע הרבה ההבדל בעלויות האחזקה לא יהיו גבוהות.

האמת אנחנו משתמשים בעגלה פעם ב..., אז נראה לי שאלך לכיוון של הקטנות יותר.

I20 אחלה אוטו, יש אותו לאבא שלי ואני מרגישה את צריכת הדלק הנמוכה משמעותית מהפוקוס 2012 שלי, אבל רמת המחירים קצת גדולה עליי, למרות שאולי כדאי לנוסת לחפש מציאות.

תודה!

פורסם (נערך)

תנסי לחפש ולהתמקח, המחיר שמפרסמים הוא ממש לא מחיר המכירה ברוב המקרים כי השוק מוצף במכוניות ובמיוחד עכשיו שיצאה ה I20 החדשה בד"כ מה שאמור לקרות זה שמחירי ה I20 הנוכחית יירדו.

אגב הגראנדה פונטו ידנית אמורה להיות אפילו עוד יותר חסכונית על הנייר, לפי ההמלצות כאן בפורום- שווה גם בדיקה.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

תודה!

האמת לא חשבתי על הפוקוס האצ'בק. הייתה לי פוקוס סדאן 2008 שמאוד אהבתי, ועכשיו אני נוהגת בפוקוס 2012.

הבעייה עם הפוקוס לדעתי זה צריכת הדלק ועלויות אחרות כמו ביטוח, טיפולים ועוד. הייתי רוצה לחסוך קצת על הביטוחים, טיפולים ודלק.

מצד שני אני לא אסע בה הרבה, אז אולי באמת כדאי לחפש רכב בסגנון...

• תוכן חדש...