Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בהתחלה הם הטעו אותי , שאמרו 295 לליטר לפני מע"מ . שבפועל התכוונו למיכל של 2 ליטר. גם ככה זה יקר בטרוף.

פורסם

שתי שאלות:

1. במה שונה המנוע שבאבארת' מזה המותקן למשל בבראבו?

2. האם מישהו יודע (שעון בלוח המחוונים או באמצעות מתאם OBD למשל) מה טמפ' השמן בנסיעה רגילה?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ואוו, אני בהלם מהעניין, שיא חדש של חזירות יבואן (לקחת מחיר מחו"ל ולהוסיף לו 0 בצד, ככה עובד התמחור כנראה).

סתם שאלה, מה עושים כל בעלי האבארת' עד היום? באילו שמנים משתמשים?

Opel Adam S 2017

פורסם
ואוו, אני בהלם מהעניין, שיא חדש של חזירות יבואן (לקחת מחיר מחו"ל ולהוסיף לו 0 בצד, ככה עובד התמחור כנראה).

סתם שאלה, מה עושים כל בעלי האבארת' עד היום? באילו שמנים משתמשים?

עד כמה שידוע לי הרוב כמעט המוחלט , הולכים למורשה כצאן המובל לטבח.:-(
פורסם
עד כמה שידוע לי הרוב כמעט המוחלט , הולכים למורשה כצאן המובל לטבח.:-(

אכן כך.

אך אני בניגוד לרוב לא מוכן לצאת פראייר. אני אנסה כמה אופציות

תודה לכל היועצים פה, אתם לא פראיירים בכלל ;-)

פורסם
זאת חלופה?

אין להם קישור לקניית השמן. לדעתי גם הפער לא יהיה גבוה.

מה הבעיה לקנות Castrol Edge 10W-60 בארץ(אם אתה מחליט לשים) 5 ליטר בסביבות 250 -0260 שקל.
פורסם
מה הבעיה לקנות Castrol Edge 10W-60 בארץ(אם אתה מחליט לשים) 5 ליטר בסביבות 250 -0260 שקל.

הבעיה שהתשובות שאני מקבל מכמה גורמים מאוד אמביוולנטיות. חלק ממליצים לי שבעקבות המחירים "לא אמורה להיות בעיה" להוסיף שמן בצמיגות גבוה יותר (10/60). השקעתי הרבה כסף על הרכב ולא בא לי כ"כ לקחת סיכונים, בטח לא בשמן מנוע. אני היפוכונדר מטבעי וכל דבר שעלול לקרות, גם אם זה רעש במזגן אוטו' אקשר לזה.

בכל מקרה - https://www.shop4parts.co.uk/?name=s...373&sku=185547

נשמע כמו אחלה עסקה. 400 ש"ח כולל משלוח ל-4 ליטרים.

הזמנתי- אעדכן כשאגיע.

פורסם

אתה צריך 5w 40 או אפילו 0w 40 יהיה טוב לאוטו שלך.

שמנים כאלו נפוצים ממליץ לך בחום להימנע מלהזמין מחול.

פורסם
אתה צריך 5w 40 או אפילו 0w 40 יהיה טוב לאוטו שלך.

שמנים כאלו נפוצים ממליץ לך בחום להימנע מלהזמין מחול.

מאיזה מקום הבאת את המידע הזה? בספר רכב אין שום ציון לצמיגויות האילו! היתה תקופה בעבר שהשתמשו לדגמים החלשים באירופה בסילניה 5W40, אבל הפסיקו אין לי מושג למה.
פורסם
מאיזה מקום הבאת את המידע הזה? בספר רכב אין שום ציון לצמיגויות האילו! היתה תקופה בעבר שהשתמשו לדגמים החלשים באירופה בסילניה 5W40, אבל הפסיקו אין לי מושג למה.

לחבר יש רכב כזה וזה מה שהוא משתמש.

פעם הבאתי לו גם שמן ממני קאסטרול 5w 40

אבל כשהוא החליף הוא שם 0w 40..

אני זוכר שהוא גם ערך בדיקה

בכל מקרה. לא זכור לי שהיו לו בעיות עם שני הסוגים

• תוכן חדש...