Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, צריך להתחדש בכמה דברים, חלקם דחופים יותר חלקם דחופים פחות, ואודה לעצתכם:

מיקרו: יש לנו אחד ישן, בן 14, 45 ס"מ אורך, לא זוכר כמה ליטר. הוא מכיל כבר כמה סימני "שריפה" (?) והגיע זמנו. משמש בעיקר לחימום אוכל, ולא לבישול של ממש. המלצות? דיגיטלי/לא דיגיטלי? יש הבדלים בכלל היום? תקציב: 500+ ש"ח, אלא אם יש ממש סיבה בטיחותית נניח לעלות משמעותית יותר.

שואב: כבר פעם שניה ששואב של 400 ש"ח שובק לנו חיים תוך שנה-שנתיים. מוכן להעלות את התקציב לעד 800. המלצה מיוחדת? אמור לשאוב שטיחים (אם כי לא הרבה), ספות, וכו'.

והעיקר: טלוויזיות :-)

למשרד: כיום יש לי 32" LG, אבל היא קטנה לי מידי לשימושיה הנדירים [PS4, היה היה בערוץ 23]. הדרישות: סביב 40", עידן+. כניסת RF. HDMI, USB. תקציב: 2000~. יש בכלל משהו כזה או שחייבים לעלות ל- 2500 כדי לקבל עידן+ (בד"כ של יצרנים מוכרים)? דרישות נוספות שפספסתי?

לבית: כיום יש לי LG 32 (רק ישנה, בת 5 - אגב עובדת נהדר, HD READY). שימושים עיקריים: YES (ילדים, סרטים); PS4. לכן, לכאורה לא חייב עידן+. סביב 40" גם כן, נראה לי. מרחק צפיה 2.4מ'. חייב 3 HDMI. חייב USB. פה כבר יש הרבה שאלות שאני פחות מבין בהן: 100HZ? 400HZ? SMART? האם כל סמארט היא בעצם חיבור לאינטרנט? האם כולן WIFI בעצם? בעצם כולן כמו דפדפן אינטרנט? האם שווה להשקיע ב- 3D? (כנראה אין לי תקציב לזה בכלל) האם כל הסיניות שנמכרות 40" בפחות מ- 2000 ש"ח שוות משהו? ואחרי הכל: תקציב של 2500 בשאיפה, עם הבנה שאולי אצטרך לשדרג טיפה.

תודה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

בתקציב של 800 ש"ח ניתן לקנות אחלה מיקרו של LG או סמסונג.

כנ"ל גם שואב. ראיתי לא מזמן שואב של סמסונג שנראה על הכיפאק ולא יקר.

מרחק הצפיה אצלי זהה ו47" בן שנתיים כבר קטן. אני מצטער שלא קניתי 55. תחשוב על זה. אין דבר כזה כמו בית, טלויזיה, טלפון ומשכורת גדולים מדי.

פורסם

אני ממש לא רואה טעם לקנות מיקרו של מותג מוכר או בכלל מיקרו יקר. אני משתמש כבר 5 שנים במיקרוגל גדול של "פיילוט" (מותג מדבקה של ניופאן/שופרסל) והוא סבבה. עלה 200 ומשהו.

:turn-l:
פורסם

תבדוק בזאפ, יש שם מידע רב, אין לי ספק שתמצא את מה שאתה מחפש.

יש לי תובנה מאוד חשובה בנושא רכישת מוצרי חשמל (ומוצרים בכלל), קנה רק דרךהאינטרנט ולא ישירות מחנות, ולא רק בגלל המחירים אלה בגלל בעיות איכות.

אם רכשת מוצר בחנות, הגעת הביתה ומצאת פגם לך תרדוף אחריהם, אם רכשת דרך האינטרנט (או כל מכר מרחוק), יש לך זכות להחזיר תוך 7 ימים בלי להתנצל על זה שהמוצר שרכשת פגום.

פורסם

אין לי הרבה מה להוסיף - מיקרו כל מיקרו עושה את העבודה היום, תבדוק מה הכי מתאים לך מבחינת מידות, עיצוב ונוחות תפעול. אני כן יכול להמליץ על המיקרוגלים של סמסונג כי הם מגיעים עם ציפוי פנימי קרמי ונותנים עליו 10 שנות אחריות. אצלי בבית יש מיקרוגל דלונגי עם ציפוי פנימי נירוסטה ואני מאוד מרוצה ממנו (בחרתי אותו בגלל העיצוב).

שואב אבק - פחות מכיר את השואבים את LG ושונא את הרעיון של "מכלי הדחיסה", סמסונג מעולים רק אל תתפתה לקנות דגם 8870 כי מניסיון יש להם המון תקלות במנוע כתוצאה מהתחממות יתר. דגם 8480 מעולה (אם תמצא עוד למכירה) או 6560 הקומפקטי והזול.

מסך 40 אינץ' למשרד - לדעתי סמסונג 40EH5000 יענה על הדרישות שלך.

1990 ש"ח אחריות 3 שנים יבואן רשמי, או פחות עם אחריות בלי אבא ואמא.

מסך לבית - קשה לי להמליץ על SMART מובנה, לדעתי Xtreamer Wonder עושה את העבודה בצורה טובה יותר. אם בכל זאת אתה מתעקש על SMART אז תבדוק סמסונג 40H5303 שזה דגם יחסית פשוט שלהם עם SMART ועונה לדרישות שלך מבחינת החיבורים (2590 ש"ח יבואן רשמי). במקומך הייתי מותח תקציב ל-46 עד 48 אינץ' וקונה Xtreamer Wonder לפי הצורך.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

מיקרו אם אתה מוותר על אפיה וצלייה לך על ההכי זול שנראה סביר ומספיק גדול. לי יש משולב של שארפ והוא אחלה.

שואבי אבק אני לא יודע מה רמות המחירים אבל דייסון טובים ושורדים. בכל מקרה זה מכשיר שקונים עם האישה שהיא תבחר כי זה מוריד המון מכאב הראש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לגבי שואבי אבק טובים, קיימת אופציה נוספת שאינה זולה - THOMAS TWIN XT.

http://thomas-israel.co.il/%D7%94%D7%93%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%9D/%D7%93%D7%92%D7%9Dtwin-xt/

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

בשנים האחרונות משתמש ב-Bosch BGS42210IL. יש גם שואב יותר ישן של VAX שמשמש ליחידה של הבן הבכור.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה על הפירוט - שאלות בפנים :-)

אין לי הרבה מה להוסיף - מיקרו כל מיקרו עושה את העבודה היום, תבדוק מה הכי מתאים לך מבחינת מידות, עיצוב ונוחות תפעול. אני כן יכול להמליץ על המיקרוגלים של סמסונג כי הם מגיעים עם ציפוי פנימי קרמי ונותנים עליו 10 שנות אחריות. אצלי בבית יש מיקרוגל דלונגי עם ציפוי פנימי נירוסטה ואני מאוד מרוצה ממנו (בחרתי אותו בגלל העיצוב).

שואב אבק - פחות מכיר את השואבים את LG ושונא את הרעיון של "מכלי הדחיסה", סמסונג מעולים רק אל תתפתה לקנות דגם 8870 כי מניסיון יש להם המון תקלות במנוע כתוצאה מהתחממות יתר. דגם 8480 מעולה (אם תמצא עוד למכירה) או 6560 הקומפקטי והזול.

מסך 40 אינץ' למשרד - לדעתי סמסונג 40EH5000 יענה על הדרישות שלך.

1990 ש"ח אחריות 3 שנים יבואן רשמי, או פחות עם אחריות בלי אבא ואמא.

ראיתי שיש רק חיבור HDMI אחד, ושהוא 50HZ. זה יספיק ל- PS4? זה יספיק לשידורי כדרוגל ב- עידן+?

מסך לבית - קשה לי להמליץ על SMART מובנה, לדעתי Xtreamer Wonder עושה את העבודה בצורה טובה יותר. אם בכל זאת אתה מתעקש על SMART אז תבדוק סמסונג 40H5303 שזה דגם יחסית פשוט שלהם עם SMART ועונה לדרישות שלך מבחינת החיבורים (2590 ש"ח יבואן רשמי). במקומך הייתי מותח תקציב ל-46 עד 48 אינץ' וקונה Xtreamer Wonder לפי הצורך.

חבל שאין לה עידן+, נראה שהיא מתאימה יותר למשרד... [אף שיש מתיחת תקציב קטנה]

מה היית כן ממליץ לבית בתקציב דומה? [אין לה מספיק חיבורי HDMI, אני צריך שלוש מסתבר]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...