Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בתקציב צנוע - עד 25 אלף ש"ח. ומעוניין ברכב זריז, אמין ולא יקר ותחזוקה.

חשבתי בהתחלה על קורולה, אבל היא יקרה מדי, ולכן פניתי למזדה 3.

השאלות:

1. מה ההבדל בין דגם קומפרט לאקטיב? האם יש דגם עם מערכת ESP למניעת החלקה?

2. האם יש הבדל בין הדגמים בשנים 2004-2006 ?

3. האם קילומטראז' של 200 אלף הוא יותר מדי? האם רכב שמטופל כראוי עדיין יסחוב יפה?

4.על מה צריך להתעכב בבדיקה של הרכב? מחלות או רגישויות כלשהן?

פורסם

ב-25 אלף שקלים אתה יכול לקנות מאזדה 3 מ-2007 אם אתה לא מתעקש על רכב פרטי ומוכן לקנות רכב שהיה בעבר בליסינג.

בקרת יציבת (ESP) בשנים האלה הגיעה רק בדגם הספיריט 2 ליטר.

ה-3 עברה מתיחת פנים ב-2007 עם שינויי עיצוב מינוריים, השינוי הכי חשוב לדעתי הוא תוספת של 4 כריות אויר לדגם האקטיב הבסיסי (6 מ-2007 במקום 2).

בהמשך למה שכתבתי בהתחלה, בתקציב שציינת תוכל לקנות 3 מ-2007 עם כ-150 אלף קילומטרים, קילומטראז' סביר לרכב בגיל הזה, הוא סוחב יפה אבל יסבול מבלאי שגרתי יחסית ב-3 שסובלת מבולמי זעזועים שנזקקים להחלפה בסביבות הקילומטראז' הזה ולממיר קטליטי שלא מאריך ימים.

אני שמעתי על בעיות נפוצות במנגנונים של חלונות החשמל אבל אישית לא נתקלתי בזה.

אני החזקתי 3 כמעט שנה וחצי ועד לפני כ-4 חודשים, היא החזירה את נשמתה לבורא בתאונה וירדה מהכביש.

ניסיתי למכור אותה במשך תקופה ארוכה מאוד ללא הצלחה, השוק רווי ברכבים ויש מעט מאוד קונים מה שאמור לשחק לטובתך ולעזור לך להשיג רכב טוב במחיר אטרקטיבי.

פורסם

1. בשניים הרלווניות ההבדלים הם:

- כריות אוויר ( באקטיב 2, בקומפורט 6)

- שליטה על מערכת השמע מההגה

- גלגלי מגנזיום.

- ESP ככל הידוע לי רק מ-2009 בדור השני

2. לא ידוע לי על הבדלים משמעותיים.

3. לרכב מטופל עם 200000 ק"מ, יש עוד בשר, אבל נראה לי שבתקציב שלך תוכל למצוא גם עם פחות ק"מ.

4. מידע על מה לבדוק תוכל למצוא בכתבה הזאת (חוץ מפרק המחירים שכמובן אינו רלוונטי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מתלבט בין שני הרכבים.

שני הרכבים במחיר דומה, וממה שהבנתי ברמת אבזור ובטיחות דומה.

יתרונות לגולף: איכות חומרים, גיר 6 הילוכים ומראה.

יתרונו למזדה: אמינות יפנית חיסרון: גיר 4 הילוכים.

אשמח לקבל עוד תובנות על שני הרכבים הללו (אמינות, הנאה מנהיגה, עלויות טיפולים וביטוח וכו'), או רעיונות לרכבים נוספים בטיחותיים אוטומטים עם ניחוח ספורטיבי והנאה מנהיגה. התקציב: בסביבות 35 אלף ש"ח

פורסם

המאזדה מהדגם הנתון היא עם צריכת דלק ממוצעת לקבוצה בשנים אלה כ-10.5 ק"מ לליטר.

הגולף אולי תתן עוד קילומטר או שניים לליטר אבל תהיה הרבה יותר יקרה לרכישה ותחזוקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...