Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לא מזמן סיוויק חדשה 2005 הדגם המפואר , הרכב הגיע עם מערכת מולטימדיה של EXTREME CAR 7000

זבל סיני כלשהוא כנראה עם המסגרת והכל .

הורדתי מהרכב הישן את המערכת הכוללת 2 מגברים (1 מונו בלוק והשני לרמקולים )

יש לי סט קומפוננט ואני מתכוון לרכוש אחד נוסף .

אני מחפש מערכת מולטימדיה במחיר סביר 6.2-7" עם 3 יציאות RCA , המלצאות כלשהן?

פורסם

לי יש קנווד דגם 5025. גודל מסך 6.2. מערכת איכותית מאוד. כוללת שיקוף מסך, אופציית תיקוני זמן, 3 יציאות למגבר, תפריט בעברית, טאצ' מצוין עובד מהר, גלגלת ווליום ולא כפתורים, איכות מסך מדהימה, ואיכות שמע יותר ממדהימה. כמובן בלוטוס, gps, usb ,aux, דיסק, מצלמת רוורס ועוד. את שלי רכשתי בתומקאר ביהוד.

ניתן להשיג בסביבות 2,000 ש"ח את המכשיר. ממליץ בחום רב.

יש דגם נוסף של קנווד 7025, הוא אותו הדבר בדיוק מבחינת היכולות שלו כמו ה 5025, אבל שונה בגודל המסך - 7 אינטש', ובמקום גלגלת ווליום יש כפתורים (לטעמי פחות נוח). עולה כ 1,000 ש"ח יותר.

• תוכן חדש...