Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש משאבת דלק מקורית לפורד מונדאו 2009 כולל הצמה. במוסך מורשה המחיר בשמים.

מישהו מכיר יבואן מקביל שאפשר לרכוש דרכו את הפריטים? או אתר מחו"ל שאפשר להזמין דרכו?

בנוסף אני מאוד אשמח אם מישהו יכול לעזור למצוא אתר עם רשימת חלקים של האוטו לפי מספר פריט.

בתודה מראש

שי

פורסם

הייתה לי אותה בעיה עם מונדאו 2.3

הזמנתי משאבה יפנית חליפית וצמה מקורית, המשאבה עלתה לי כ500 ש״ח והצמה כ200 ש״ח (בחברה דורשים כ3k עבור משאבת דלק).

העסק נקרא פרטס פור יו והוא יושב בחולון לפי מה שאני זוכר, בכל מקרה הוא עושה משלוחים.

אבירם-0542232380.

בכל מקרה מה שלא יהיה כשאתה מחליף את המשאבה תחליף גם את הצמה אפילו אם היא נראת במצב טוב, אני בהתחלה החלפתי משאבה ואחרי שבועיים חזרו הבעיות,שוב פירוק והרכבה של מיכל דלק ומאז החלפת הצמה הכל עובד מצוין.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

אני ממש חושש להתקין באוטו משאבה לא מוקרית. שמעתי דברים לא טובים על זה.

למישהו יש נסיון ארוך טווח עם משאבה לא מקורית? האם מומלץ?

ודבר נוסף איך אני יודע של איזו חברה המשאבה המקורית?

פורסם

יש לנו את המשאבה הזו במחיר של 2200 שקל כולל צמה מקורית.ניתן לראות אותה כאן:http://www.justmotor.co.il/products/685464/%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA-%D7%93%D7%9C%D7%A7-%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%95%D7%A0%D7%93%D7%90%D7%95-2008-%D7%95%D7%90%D7%99%D7%9C%D7%9A

• תוכן חדש...